ale kaži kas šūstresnis: Baisonėlis ar Baronas? |
Baisonėlis |
|
48% |
[ 15 ] |
Baronas |
|
51% |
[ 16 ] |
|
Iš viso balsų : 31 |
|
Autorius |
Pranešimas |
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2005.06.20 14:09 Tema: |
|
|
taigi, niautynės įgauna logišką oagrindą, t.y. aš pirmauju, be to drįstu pastebėti kad tie visi diplomai ir kitas žinių ir gyvenimiškos patirties bagažas leido man atsirinkti su kuo draugauti, o ne taip kaip kad mano gerb. kolegai, kuris dirbo Svarščikui ir statė jam papūgas įvairiausias, o tai įrodo mano gerb oponento perekūpišką esybę :) ir taio ale bet tačiau ir pas Jumis, mano mielas oponente ir protas, gerti tamsų alų ant viršaus, o po to skųstis pagiriomis, gal ne lietuvis esate kad nežinote kuom vakarėlį reikai pabaigti ? :)
o merginoms aš filmus rodžiau grynai švietėjiškos savo prigimties vedinas ir nereikia čia inscinuacijų :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2005.06.20 16:40 Tema: |
|
|
Meškiukas rašo: | aš tau bučkį į subinę skolingas |
:))) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 12 Pranešimai: 2299 Miestas: Vilnius
|
2005.06.20 17:17 Tema: |
|
|
p. barone, pasielgėt šioj vietoj kaip liurbis.
kaip tikėjimo žodžio bažnyčia iškraipo bibliją, taip jūs iškraipote aiškiai parašytus ir visiems jau žinomus p. meškiuko sakinius. ištraukėte žodžius iš konteksto ir sulipdėte juos į purvo masę. turėtumėe gėdytis. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
|
2005.06.20 17:41 Tema: |
|
|
Net nesiruošiu. Man, žinoma, toli iki subtiliojo Pono Meškiuko, kuris atviro šantažo metodais ėmėsi pardavinėti savo balsą, bet čia viskas OK, kaip suprantu. Kaip ir normaliam kare, kažkas niaujasi, o kažkas tuo metu lobsta. Pofik :)
P. S. Jei man reikia gėdytis, tai tau, p. Han, su tokiais palyginimais reikia slėptis :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo.
Paskutinį kartą redagavo Nemalonus žmogus, 2005.06.21 07:53. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.06.20 18:00 Tema: |
|
|
Baronas rašo: | Baronas rašo: | aš tau bučkį į subinę skolingas |
:))) |
:D _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
|
2005.06.20 20:51 Tema: |
|
|
Žuljo blyn rastiot... :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.06.20 20:59 Tema: |
|
|
ot žulja i slyšu...:)) _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2005.06.21 10:23 Tema: |
|
|
gausit vaikai abu per ausį už burnojimą :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.06.21 10:37 Tema: |
|
|
čia pasidarė paskutiniu metu nebe baisonėlio ir barono dvikova, o meškiuko ir barono razborkės :)) _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
|
2005.06.21 10:44 Tema: |
|
|
Vis tiek viskas nuskęs bokale alaus... :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.06.21 10:51 Tema: |
|
|
tik patys nenuskeskit :) _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
|
2005.06.21 11:14 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | taigi, niautynės įgauna logišką oagrindą, t.y. aš pirmauju, be to drįstu pastebėti kad tie visi diplomai ir kitas žinių ir gyvenimiškos patirties bagažas leido man atsirinkti su kuo draugauti, o ne taip kaip kad mano gerb. kolegai, kuris dirbo Svarščikui ir statė jam papūgas įvairiausias, o tai įrodo mano gerb oponento perekūpišką esybę :) ir taio ale bet tačiau ir pas Jumis, mano mielas oponente ir protas, gerti tamsų alų ant viršaus, o po to skųstis pagiriomis, gal ne lietuvis esate kad nežinote kuom vakarėlį reikai pabaigti ? :)
o merginoms aš filmus rodžiau grynai švietėjiškos savo prigimties vedinas ir nereikia čia inscinuacijų :) |
Gana čia lyriniu nukrypimu, reikia imtis reikalo :)
1. Nežinodamas tikrų faktų iki galo, taip sakant imiesi čia mane kaltinti; aš jau tada buvau labai gudrus ir klastingas, ir vienas iš chaltūros tikslų buvo išžvalgyti priešo pozicijas, + už tai dar anas gavo pats susimokėti. Ir jau tada mačiau, kad gero nieko iš to slavų palikuonio nebus, vot. Taip, kaltės mano esama, bet turėtų reabilituoti tai, kad droždamas ledinę papūgą, kaip įmanydamas chaltūrinau ir dariau broką, ko pasekoje minėtoji papūga gavosi panaši į daiktą :) Taip kad: 1000 Lt iš Uspaskiaus kišenės ir garbės nedarantis objektas :))) Priešo pozicijas reikia griauti iš vidaus :)
2. Jūsų švietėjiška prigimtis nepridengia klastingame gymyje atsispindinčių savanaudiškų paskatų :)
3. Alus gerti sveika, kur kas sveikiau, negu vakarėlius pabaiginėti absentu, kaip nekurie diplomuoti gurmanai sugeba (pirštais nerodysim) :)) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.06.21 11:27 Tema: |
|
|
taigi vakarėlius baigt absentu yra absento gadinimas :))) _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2005.06.22 10:03 Tema: |
|
|
na jau tik nereikia kolega mojuoti kumščiais po mūšio ir mušti sau krūtinę aiškinant kad 1000 lt blizgesys neįtakojo Jūsų parsidavimo buvusiam ex ministrui, parsidavėte už 30 sidabrinių, o dabar atgailaujate, nors ir nesate tikras katalikas ir tokiems dvasiniams perekūpams dangaus karalystė ar Landsbergiaus tėvelio palankumas realus kaip Lietuvos futbolininkų pergalė Pasaulio čempionate. baisesnis už nusidėjelį yra tik nenuoširdžiai atgailaujantis nusidėjelis :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
|
2005.06.22 11:01 Tema: |
|
|
Kolega kaip visada, vedinas neteisingų įžvalgų, pasiklydote ekstrapoliacijos ir dedukcijos labirintuose: aš nė velnio nesigailiu, o pagrįstai didžiuojuosi savo kukliais sugebėjimais nusausinęs priešo kišenius ant štūkės litukų, ir tebūnie tai lašas jūroje, bet, kai sakoma, "lašas po lašo ir akmenį pratašo". Taigi :))) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|