Autorius |
Pranešimas |
vaikeliux Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 06 29 Pranešimai: 1890 Miestas: Kaunas
|
2008.03.19 12:52 Tema: |
|
|
kaip kada, kaip kada...
:) _________________ I'm on the highway to hell |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

Prisijungė: 2005 01 13 Pranešimai: 1500 Miestas: Pasvalys
|
2008.03.19 13:27 Tema: |
|
|
vaikeliux rašo: | jei supratai ka norejo pasakyt ok, jei nesupratai ir indomu- bandai issiverst panaudotu zodziu reiksme. jei nesupratai ir neidomu- tai is vis px- is kur cia tos bangos?nesuprantu | Darai tokią pat klaidą, kaip ir aš. Yra žmonių, kuriems akivaizdūs dalykai nesuprantami, tad geriau negaišti laiko aiškinant. O ir amžius jau nebe tas to veikėjo, kad mokyt forumų bendravimo kultūros, per vėlu :) _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 2070 Miestas: Vilnius
|
2008.03.19 13:32 Tema: |
|
|
grad rašo: | vaikeliux rašo: | jei supratai ka norejo pasakyt ok, jei nesupratai ir indomu- bandai issiverst panaudotu zodziu reiksme. jei nesupratai ir neidomu- tai is vis px- is kur cia tos bangos?nesuprantu | Darai tokią pat klaidą, kaip ir aš. Yra žmonių, kuriems akivaizdūs dalykai nesuprantami, tad geriau negaišti laiko aiškinant. O ir amžius jau nebe tas to veikėjo, kad mokyt forumų bendravimo kultūros, per vėlu :) |
Aukos pozicija, kuria pasirinkai dabar, maestro, tau zymiai labiau tinka. Va taip ir buk:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

|
2008.03.19 13:37 Tema: |
|
|
Naktibaldai geriau nevark rašydamas žinutes adresuotas man, aš jų tiesiog neskaitau, tad sutaupysi laiko. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

|
2008.03.19 13:44 Tema: |
|
|
Na ziuresim ziuresim, kaip cia dabar bus, ka as padarysiu, kad man smalsu stebeti tokius neeilinius zmones, kaip tu, maestro Grad:)
Kadais prasiau to paties is taves, o dabar as jau tau nieko nepazadu:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

|
2008.03.20 09:36 Tema: |
|
|
Ra rašo: | Ai Grad, tiesiog nereaguok į viską per daug rimtai. Tu gi moki baisiai puikiai bendraut. kai to nori :) |
HAHA! :)Šiaip jau moterims būdinga visokių likimo nuskriaustų gailėtis. Jos ir laiškus į kalėjimus nepažįstamiems zekams rašo ir išeinančių laukia, o ir Jonaitienė jau vos ne savo fan klubą turi, kur ją paskelbė vos ne šventąja kankine:))... |
|
Atgal į viršų |
|
|
PostFactum Megakrutikas

Prisijungė: 2006 10 13 Pranešimai: 585
|
2008.03.21 01:32 Tema: |
|
|
Žmonės(kreipiuosi į grad ir Naktibaldą)
Prieš rašydami šioj temoj pagalvokit, nuo ko viskas prasidėjo...
Ir kuo gali baigtis...
Ir koks šios diskusijos reikšmingumas...
Iš šalies pažiūrėjus atrodo, kad du vaikai ginčijasi: kurį tėvai labiau myli... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

|
2008.03.21 09:04 Tema: |
|
|
E nestumk, man sitie pasirasinejimai nerealiai nuotaika pakelia:) Jei tave biesina- neskaityk, sunau:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ra Megakrutikas

Prisijungė: 2007 10 22 Pranešimai: 570 Miestas: Alytus/Briuselius
|
2008.03.21 09:10 Tema: |
|
|
HAHA! :)Šiaip jau moterims būdinga visokių likimo nuskriaustų gailėtis. Jos ir laiškus į kalėjimus nepažįstamiems zekams rašo ir išeinančių laukia, o ir Jonaitienė jau vos ne savo fan klubą turi, kur ją paskelbė vos ne šventąja kankine:))...[/quote]
o gerai, kad pasakei apie tą Jonaitienę, stosiu jos fanų kluban. O gal ir Grad galėtų tokį įkurt?? Būtų kaip faina :) :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
PostFactum Megakrutikas

|
2008.03.21 09:55 Tema: |
|
|
Suprantu aš tą jonaitienę. Neištvėrė tiesiog. Manau, kiekviena motina svajoja užmušti savo vaikus... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

|
2008.03.21 12:31 Tema: |
|
|
Ra rašo: | HAHA! :)Šiaip jau moterims būdinga visokių likimo nuskriaustų gailėtis. Jos ir laiškus į kalėjimus nepažįstamiems zekams rašo ir išeinančių laukia, o ir Jonaitienė jau vos ne savo fan klubą turi, kur ją paskelbė vos ne šventąja kankine:))... |
o gerai, kad pasakei apie tą Jonaitienę, stosiu jos fanų kluban. O gal ir Grad galėtų tokį įkurt?? Būtų kaip faina :) :)[/quote]
Sakai Gradui ikurti lochu kluba? Nemanau, kad gera ideja, ir taip paziurek koks arogantiskas ir pasikeles visas toks puti puti:), butu lochu klubo prezidentas, isvis nesusisneketume:) Tegul geriau lieka pogrindyje, kaip neivardintas intelektualas, gal po kancinos bus ivertintas, gal netgi kas bronzini biusta islies, gal.:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

|
2008.03.21 19:10 Tema: |
|
|
PostFactum rašo: | Iš šalies pažiūrėjus atrodo, kad du vaikai ginčijasi: kurį tėvai labiau myli... | Kur tu matai, kad su juo ginčijuosi? Šioje temoje berods parašiau tik vieną žinutę jam, kurioje pasakiau, kad jo žinučių neskaitau. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
PostFactum Megakrutikas

|
2008.03.22 20:06 Tema: |
|
|
Ale tikrai. Nesupratau, kodėl tokį įspūdį susidariau... Žmonės, kai susinervina, tai reik išsiliet... tai grad čia atlieka bokso kriaušės funkciją...
Vakar buvau bažnyčioj, ir supratau, kodėl visi jo nemėgsta ir bobos taip užjaučia ir gaili. O gi jis visai kaip Jėzusas... |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

|
2008.03.23 09:30 Tema: |
|
|
PostFactum rašo: | Žmonės, kai susinervina, tai reik išsiliet... | O ko čia nervintis? Nervintis yra neracionalu. O jei jau nerviniesi taigi tema išskirta pykčiui yra, ten gali nervintis kiek tinkamas. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .

Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2008.03.23 19:55 Tema: |
|
|
Ale ponulis, matau, nutylėt neįgalus esat, postinat ir postinat, ir postinat... Aš tai, pvz., net atsakinėt tingėčiau į visokius najiezdus ir pan. dalykus. Točnai veikt neturi ką. :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|