Autorius |
Pranešimas |
Legionas Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 06 28 Pranešimai: 2547 Miestas: Indy
|
2004.12.15 16:50 Tema: Klausimas adminams: |
|
|
testas: zajabys |
|
Atgal į viršų |
|
|
Legionas Gigakrutikas
|
2004.12.15 16:50 Tema: Re: Klausimas adminams: |
|
|
he he, tikrai |
|
Atgal į viršų |
|
|
saulelis Peace

Prisijungė: 2016 03 07 Pranešimai: 2137
|
2004.12.15 22:55 Tema: |
|
|
Nuu, tai forumui prideda to egzotiško prieskonio, dvasingumo |
|
Atgal į viršų |
|
|
Stactas Nuliovas
Prisijungė: 2004 08 06 Pranešimai: 66
|
2004.12.16 09:03 Tema: |
|
|
Man tas žodis "zashybys" - tai kažkokio slavizmo ir bybio nuotrupų mišinys. Čia kažkas panašaus kaip papus "syskomis" vadint. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .

Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2004.12.16 12:21 Tema: |
|
|
Aš tai dvasingumą matau ir "zashibys", ir "za(j)abys", ir kai rašau "za(j)abys", tai bliat ir noriu parašyt za(j)abys o ne zazhibys, nes kai norėsiu parašyt "zashibys", tai taip, jobštvajuzelionaperematj, ir parašysiu! Susinervijau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Genetal Palkovnik Nuliovas

Prisijungė: 2006 11 14 Pranešimai: 0 Miestas: Colchester
|
2004.12.16 12:22 Tema: |
|
|
Shiaip tai ash priesh totalia preliustracija forume, ishimties tvarka ja palaikau tik tada kada pereinama prie blevyzgu tarp forumiechiu.
Ash siulau tabuiruotos lexikos NETAISYT, nes ji daugumoje atveju leidzhia geriau suformuluot minti.
P.S. Man labai nepatiko kai buvo ishtrinti mano bei Legiono postingai Muzikos skyriuje panku atzhvylgiu. IMHO tie mano bei Legiono pasakimai nebuvo nukreipti asmenishkai i forumechius. _________________ скоцтво - норма жизни! |
|
Atgal į viršų |
|
|
saulelis Peace

|
2004.12.16 12:32 Tema: |
|
|
Baronas rašo: | Aš tai dvasingumą matau ir "zashibys", ir "za(j)abys", ir kai rašau "za(j)abys", tai bliat ir noriu parašyt za(j)abys o ne zazhibys, nes kai norėsiu parašyt "zashibys", tai taip, jobštvajuzelionaperematj, ir parašysiu! Susinervijau.... |
Nu bet tai žiūrėkit, kokie jautrūs :) Tą žodį čia bene pirmą kartą ir panaudojo kažkas, o triukšmo kaip - per Didįjį Pakso Skandalą :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
saulelis Peace

|
2004.12.16 12:34 Tema: |
|
|
Genetal Palkovnik rašo: | Shiaip tai ash priesh totalia preliustracija forume, ishimties tvarka ja palaikau tik tada kada pereinama prie blevyzgu tarp forumiechiu.
Ash siulau tabuiruotos lexikos NETAISYT, nes ji daugumoje atveju leidzhia geriau suformuluot minti.
P.S. Man labai nepatiko kai buvo ishtrinti mano bei Legiono postingai Muzikos skyriuje panku atzhvylgiu. IMHO tie mano bei Legiono pasakimai nebuvo nukreipti asmenishkai i forumechius. |
Nu, postų trynimu daugiausia užsiima Adutis, aš esu tolerantiškesnis šiuo atžvilgiu. Gal ne visada su juo sutinku, bet žinau, kad jis tai daro forumo labui, todėl per daug nesiparinu. Siūlau ir jumi taip pat daryti :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
2004.12.16 13:05 Tema: |
|
|
Genetal Palkovnik rašo: |
P.S. Man labai nepatiko kai buvo ishtrinti mano bei Legiono postingai Muzikos skyriuje panku atzhvylgiu. IMHO tie mano bei Legiono pasakimai nebuvo nukreipti asmenishkai i forumechius. |
Tuos postus istryniau as, nes jie skatino niekuo nepagrista socialine-kulturine neapykanta kitaminciu atzvilgiu. Siaip gal buciau ir netrynes, bet labai jau diena chujova buvo. Tokiais atvejais labai malonu pasinaudoti suteiktomis galiomis:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Legionas Gigakrutikas
|
2004.12.16 13:17 Tema: |
|
|
Kilimandžaras rašo: | Tuos postus istryniau as, nes jie skatino niekuo nepagrista socialine-kulturine neapykanta kitaminciu atzvilgiu. |
Net nepastebejau, negaila. bet kaip cia yra, argi cia viskas kas parashyta forume turi but pagrista? Reikejo paklaust buciau pagrindes savo socialine-kulturine neapykanta. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutis Gigakrutikas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2752 Miestas: Vilnius
|
2004.12.16 13:36 Tema: |
|
|
aš trinu, taisau, perkeliu arba išskaidau tai, kas:
1. prieštarauja taisyklėms (kiekviename forume atskiros - žr.)
2. imho yra labai jau kvaila, neįdomu, tuščia - tai daroma, kaip jau niodnokratno minėjau, tam, kad skaityti forumą būtų įdomu kaip leidinį, o ne tik tiems, kurie patys rašo, nes jei to nedarysim, bus tik šiukšlių krūva, po kurią landžioti labai mažai kas norės.
bet kokiu atveju, dauguma trynimų ir kitokių korekcijų vyksta dėl elementariausių taisyklių pažeidimų. (punktas Nr.1).
Paskutinį kartą redagavo Adutis, 2004.12.16 13:46. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutis Gigakrutikas

|
2004.12.16 13:45 Tema: |
|
|
manau, kad reikia palikti viską be jokios cenzūros (ką dabar ir padariau), nes dabartinė keiksmažodžių/kultūringų pasisakymų balanso situacija forume yra zajabys.
(jei kam kas akis drąsko, tai sakykit, galvosim ką nors dėl tos cenzūros, nes mums svarbi jūsų nuomonė ir (tipo:)) visi gi kartu valdome šitą mielą forumą).
:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
p.Reili Latras

Prisijungė: 2004 08 22 Pranešimai: 126
|
2004.12.16 13:45 Tema: |
|
|
Oi oi oi Aduti,puikus pastebėjimas,kad palieki tai kas būtų patrauklu skaitantiems forumą.
Parašyk taisyklėse,kad be visokų blia ir šūdų postai bus trinami,idant forumas išlaikytų cool stilių,tai nebereikės prašyti kad spaudaliotų link'us dėl reklamos...lankytojai kaip į Šiluvos atlaidus užplūs paskaityti ir parašyti:))) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .

Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2004.12.16 13:48 Tema: |
|
|
Stilius, gerbiamoji p.Reili, šičionais yra visai normalus ir pakenčiamas, bo daugmaž raštingi visi, o keikiamasi, kiek mačiau, yra ir neva tai kultūringuose psl. Taip kad kam čia ta ironija...? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutis Gigakrutikas

|
2004.12.16 13:50 Tema: |
|
|
p.Reili rašo: | Oi oi oi Aduti,puikus pastebėjimas,kad palieki tai kas būtų patrauklu skaitantiems forumą.
Parašyk taisyklėse,kad be visokų blia ir šūdų postai bus trinami,idant forumas išlaikytų cool stilių,tai nebereikės prašyti kad spaudaliotų link'us dėl reklamos...lankytojai kaip į Šiluvos atlaidus užplūs paskaityti ir parašyti:))) |
pats cenzūros nebuvimo aktas reiškia išraiškos laisvę (kol asmeniškai neužgauliojami kiti), o jei "be visokų blia ir šūdų postai bus trinami", tai laisvė būtų ribojama. tiesa, dar yra ir administravimo/moderavimo/trynimo/baninimo laisvė :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|