Autorius |
Pranešimas |
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
2007.04.27 09:45 Tema: |
|
|
bz rašo: | man dzin. noriu rukau, noriu - ne. |
Aha, kaip tame anekdote - noriu - geriu, noriu - negeriu. Štai šiandien noriu - ir išgersiu. :) _________________ NIEKŠAS |
|
Atgal į viršų |
|
|
klebonija Gigakrutikas
Prisijungė: 2006 02 10 Pranešimai: 1057 Miestas: Vilnius
|
2007.04.27 12:08 Tema: |
|
|
Gert - gersiu, bet ir rūkyt nemesiu. _________________ Kuo toliau, tuo viskas bus blogiau. Patikėk. Aš tai patyriau. Du kartus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
bz Megakrutikas
Prisijungė: 2007 04 16 Pranešimai: 593 Miestas: Jeruzale
|
2007.04.27 12:18 Tema: |
|
|
Rūkyti tai nemesiu, bet gersiu dar daugiau.
Gersim stipresnio, bet daugiau. _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 12 Pranešimai: 2299 Miestas: Vilnius
|
2007.04.27 16:00 Tema: |
|
|
nemalonusai žmogau, o tu vis dar puti ir vaikštai stalo koją apsikabinęs? :) _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2007.04.27 18:57 Tema: |
|
|
Ne. Apsiriboju tik gėrimais. :)
bz rašo: | man dzin. noriu rukau, noriu - ne. |
Tai čia tik tau taip atrodo. :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2007.05.02 14:46 Tema: |
|
|
na tai koleka Nemalonus žmogus nesvietiškais kiekiais naudojo tabako gaminius, prarado skonį ir kvapą, nemačiau pasimėgavimo jo veide užtraukus skanų dūmą :) o štai pritariu bz - gerti gerą viskį ar konjaką geriausia yra užtraukiant dūmą, nepadauginant, kad būtų skanu ir gera. po to galima dasibaigiant degtine ir daug surukyti, bet čia jau prozaika :)
Baronui vobše pasisuko - metė gerti, meta ir rūkyti. valgyti jau senai buvo metęs, kas dar belieka mesti? :) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas
Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2007.05.02 15:01 Tema: |
|
|
Gi sakiau: Barono jau seniai neber musu tarpe. Ji pavoge ateiviai ir vietoj jo, liko ateiviu statytinis.
O nieks nekreipe demesio, netikejo.. _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 1251
|
2007.05.02 18:03 Tema: |
|
|
Visai visko mesti negalima. Tai kenkia sveikatai dar labiau, nei rukymas, gerimas ir cipsu valgymas kartu sudejus. _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2007.05.03 22:59 Tema: |
|
|
be sijono rašo: | Gi sakiau: Barono jau seniai neber musu tarpe. Ji pavoge ateiviai ir vietoj jo, liko ateiviu statytinis.
O nieks nekreipe demesio, netikejo.. |
Dar užveisk temą "kas paskutinis matė Baroną gyvai" :). Šiandien štai, pavyzdžiui, išgėriau 2 vnt. alaus darbinėj aplinkoj, 200 g vyno ten pat ir 4 vnt. tamsaus čekiško alaus visuomeninėj aplinkoj. Mažoka. :)
Nerūkyt - gerai, patariu ir kitiems. Žymiai lengviau kvėpuot pasidarė ir skonio receptoriai atsigaut pradėjo. _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Burzumas Nenaudėlis
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 741
|
2007.05.04 14:59 Tema: |
|
|
Aš jau dafyga metų kaip nerūkau, esu valingas žmogus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
bz Megakrutikas
Prisijungė: 2007 04 16 Pranešimai: 593 Miestas: Jeruzale
|
2007.05.04 15:10 Tema: |
|
|
Burzumas rašo: | Aš jau dafyga metų kaip nerūkau, esu valingas žmogus. |
nerukai ir vadini save valingu? Nesutinku. Rukantis zmogus yra valingas! Visu pirma jis eikvoja pinigus. Ir nemazus, nes cigaretes kainuoja brangiai [ir dar branks!]. Antra, rukymas uzima laiko, per kuri galetum atlikti naudingu ir geru darbau. Trecia, edi savo sveikata, ibo vienoks ar kitoks zirkliarankis tave pancioja. Ketvirta, tu dazniausiai smirdi dumais ir bobos nenori buciuoti pelenines[siaip tai sitas yra px, bet idejau del skaiciaus]. Zodziu, rukyti gali tik valingas zmogus. O nerukyti juk taip paprasta. Kaip ir nieko nedaryti. _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Aurora Megakrutikas
Prisijungė: 2004 07 09 Pranešimai: 555 Miestas: Vilnius
|
2008.03.27 20:35 Tema: |
|
|
As girdejau, kad si rasliava padejo daugeliui mesti cigarietus. Sake jie man, kad valios reikia sia knyga perskaityti, bet jei perskaitai ir supranti kas parasyta meti visai rukyti ir niekada niekada nesusigundai net viena nekalta cigarete :/ As tai neistengiau ivado perskaityti. Kazkaip neitikino manes. Todel meciau paprastu budu rukyti - padejau i sali cigarietus. Bet beda ta, kad karts po karto vis dar uztraukiu... kokia 1 cigarete karta per 1-2 savaites, o jei prie alaus ar vynciaus ir daugiau:( Matyt reiks bent ivada perskaityt:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
gusteauguste Nuliovas
Prisijungė: 2013 04 04 Pranešimai: 1
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Mingis Nuliovas
Prisijungė: 2013 06 12 Pranešimai: 2
|
2013.06.12 10:30 Tema: |
|
|
bz rašo: | Burzumas rašo: | Aš jau dafyga metų kaip nerūkau, esu valingas žmogus. |
nerukai ir vadini save valingu? Nesutinku. Rukantis zmogus yra valingas! Visu pirma jis eikvoja pinigus. Ir nemazus, nes cigaretes kainuoja brangiai [ir dar branks!]. Antra, rukymas uzima laiko, per kuri galetum atlikti naudingu ir geru darbau. Trecia, edi savo sveikata, ibo vienoks ar kitoks zirkliarankis tave pancioja. Ketvirta, tu dazniausiai smirdi dumais ir bobos nenori buciuoti pelenines[siaip tai sitas yra px, bet idejau del skaiciaus]. Zodziu, rukyti gali tik valingas zmogus. O nerukyti juk taip paprasta. Kaip ir nieko nedaryti. |
Na tuomet aš valingas! Nenoriu, bet rūkau... ir dar geriu, nors irgi nenoriu... _________________ Odontologijos klinika
kondicionieriai |
|
Atgal į viršų |
|
|
|