Autorius |
Pranešimas |
bz Megakrutikas

Prisijungė: 2007 04 16 Pranešimai: 593 Miestas: Jeruzale
|
2008.02.22 19:00 Tema: Pagyvenusi Fifa |
|
|
buna ir mano amziuje meile is pirmo zvilgsnio :)
itartina, uztat grazu :) _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
naktinuke Bridget Jones ir Sargas

Prisijungė: 2005 04 03 Pranešimai: 2257 Miestas: Vilnius
|
2008.02.22 19:15 Tema: |
|
|
Tai cia besijone susidvejinus? _________________ Baime kelianti... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurgita Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 12 13 Pranešimai: 1512
|
2008.02.23 12:39 Tema: |
|
|
As irgi taip pagalvojau, bet ne: Fyfai patinka filmas, o Besijonei knyga;) akcentai kiti. |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

Prisijungė: 2005 01 13 Pranešimai: 1500 Miestas: Pasvalys
|
2008.02.23 12:48 Tema: |
|
|
Jurgita rašo: | As irgi taip pagalvojau, bet ne: Fyfai patinka filmas, o Besijonei knyga;) akcentai kiti. | Akivaizdžiai vienareikšmiškai mėto pėdas. :) _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas

Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2008.02.23 14:17 Tema: |
|
|
ė, aš nefyfa. Pagyvenusi, bet ne fyfa ...
man ir vieno niko spaminimui užtenka :)
ČIA NAUJOKĖ!!! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Pagyvenusi Fifa Krutikas

Prisijungė: 2008 02 22 Pranešimai: 252 Miestas: Vėl Nida
|
2008.02.24 12:35 Tema: |
|
|
Viešpatie, negi jūs rimtai?
Mano realų egzistavimą gali patvirtinti senberniškasis žvalgas Nemalonus Žmogus (jei jis liks gyvas ir ką nors prisimins, nes šiuo metu prisistato lavonu).
Esu pagyvenusi fifa, bobelė su fitiliu. Šiuo metu iš tiesų esu be sijono, nes su kelnėm. Kovoju prieš klonus, kaip ir genetiškai modifikuotą maistą. Tad aš esu aš jei reikia įrodymų, sakykit, kokių. _________________ Išdykauju su Kundalini. |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

|
2008.02.24 13:24 Tema: |
|
|
O gal galima paklausti kame įžvelgiama genetiškai modifikuto maisto grėsmė? _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Pagyvenusi Fifa Krutikas

|
2008.02.24 14:05 Tema: |
|
|
Tiesiog daugel metų buvau vegetarė, ir turiu liūdną įtarimą, kad dabartinė mano būsena ir charakterio anomalijos neatsiejamos nuo kadaise vartotos sojos mėsos, o ji, žinioj, gaminama iš gen. modifikuotų sojų pupelių.
O jei be asmeniškumų manau, kad žmogaus organizmui nieko gero neduoda iškraipyta DNR informacija, kaip ir visa, kas nenatūralu (E621, etc.). _________________ Išdykauju su Kundalini. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 1251
|
2008.02.24 17:43 Tema: |
|
|
Pagyvenusi Fifa rašo: | Tiesiog daugel metų buvau vegetarė, ir turiu liūdną įtarimą, kad dabartinė mano būsena ir charakterio anomalijos neatsiejamos nuo kadaise vartotos sojos mėsos. |
Čia, žinok, gali būti nuo mėsos (normalios) nevartojimo... _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

|
2008.02.24 18:52 Tema: |
|
|
Pagyvenusi Fifa rašo: | O jei be asmeniškumų manau, kad žmogaus organizmui nieko gero neduoda iškraipyta DNR informacija, kaip ir visa, kas nenatūralu (E621, etc.). | Tai, kad skrandžio sultims beigi įvairiems fermentams, dalyvaujantiems maisto įsisavinimo procese visiškai pofig ta iškraipyta DNR informacija ( grubiai tariant baltymai suardomi iki peptidų, šie iki amino rūgščių, kurios jau toliau dalyvauja įvairuose procesuose), bet aišku pačios teisė bijoti. :) O kas dėl sojos pupelių tai man naujiena, kad visos jos modifikuotos, nors pačiam kaip tikros mėsos ( o taip pat kailių ir natūralios odos) mėgėjui tai nelabai aktualu.
p.s. natrio glutamatas - E621 kažin ar laikytinas tokiu jau nenatūraliu dalyku. Žinia azijos kulinarai nuo gilios senovės naudojo medžiagas, kurių sudėtyje buvo šis junginys. Taigi tai nėra sintetinis junginys. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Pagyvenusi Fifa Krutikas

|
2008.02.24 19:05 Tema: |
|
|
Tegul ir ne sintetinis tai dalykas (kaip baisu rasyti be lietuvybes), taciau ilgainiui iskreipia alkio-sotumo centru signalus; zmogus paranda naturalu gebejima isalkti ir pasisotinti. Kiek girdejau, neseniai is Amerikos grizusi antropologe ir visokiu kitu galu -loge teigia, kad E621 JAV dabar itariamas kaip pagrindinis masinio ir nebekontroliuojamo tukimo fenomeno sukelejas. Net jei pati chemine medziaga yra naturali, tokie jos kiekiai, kokie esti siuolaikiniame maiste, vis tiek yra zostka intervencija. _________________ Išdykauju su Kundalini. |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

|
2008.02.24 19:50 Tema: |
|
|
Duotuoju atveju visada žiūrime etiketę ir netampame verslo magnatų mankurtais, sekančiais iš paskaus hamburgeriui, bet kadangi tema ne apie tai tai gal ir nebesiplėskime. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kaimiecius Latras

Prisijungė: 2007 12 07 Pranešimai: 130 Miestas: Vilnius
|
2008.02.24 20:04 Tema: |
|
|
Pagyvenusi Fifa rašo: | Tegul ir ne sintetinis tai dalykas (kaip baisu rasyti be lietuvybes)... |
O kas draudžia rašyt su lietuvybe?
Gerbkim lietuvišką raidę :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .

Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2008.02.24 21:40 Tema: |
|
|
Pagyvenusi Fifa rašo: | Mano realų egzistavimą gali patvirtinti senberniškasis žvalgas Nemalonus žmogus (jei jis liks gyvas ir ką nors prisimins, nes šiuo metu prisistato lavonu). | Jo, ji tikra.
Ne, visgi nenumiriau, nors tokio klaiko senai neteko patirti, tikrai maniau užsilenksiąs. Ale baisu su meninykais gert, kaip kažin ką... :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
PostFactum Megakrutikas

Prisijungė: 2006 10 13 Pranešimai: 585
|
2008.02.24 23:50 Tema: |
|
|
Pamenu vienas pažįstamas pasakė vienam draugui menininkui, kad jūs, menininkai - truputį trenkti, tai tasai atsakė jam: Ne. Tai jūs truputi trenkti, kad nematot to, ką mes matom... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|