Autorius |
Pranešimas |
klebonija Gigakrutikas
Prisijungė: 2006 02 10 Pranešimai: 1057 Miestas: Vilnius
|
2008.12.21 14:19 Tema: |
|
|
Aišku, kad tyli. Jėgų nebeturi.. _________________ Kuo toliau, tuo viskas bus blogiau. Patikėk. Aš tai patyriau. Du kartus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 2070 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 01 13 Pranešimai: 1500 Miestas: Pasvalys
|
2008.12.28 13:54 Tema: |
|
|
O va kaži ar galima išvesti kokias tai paraleles (paralelus) tarp tūlo vyžoto Lietuvos baudžiauninko ir ir kokio irgi tūlo graiko - sirtakio šokėjo beigi Metaxos mėgėjo. Ar tūlas Lietuvos baudžiauninkas išdrįs taipgi paimt akmenį ar tai padegamojo skysčio butelį ir mest į veidą ar tai į kitą kūno dalį apsivogusiam korumpuotam politikui ar vis tik bendrumas tarp minėtųjų europidų atstovų tėra tik rasinis bet jokiu būdu ne mentalinis ar emocianalinis. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2009.02.19 10:20 Tema: |
|
|
na tai čia musėt ta praktika kaip Danijoje, kur šiukštu su tarnybiniu automobiliu privačiais tikslais negali važiuuoti, o jei pagauna - BAUDA :) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
|
2009.02.19 13:15 Tema: |
|
|
Tai kad absurdas: labiausiai biudžetininkai tokius bajerius ir krečia. Kaip tu dabar prispausi privačią firmą, tai nelabai įsivaizduoju - ką, mentai tuo užsiiminės? :) Visiška nesąmonė. Irgi "naudos" nustatymas pgl. maškės vertę - jei firma davė maškę nuvažiuot į bobutės laidotuves, tai kokia čia nx nauda? Kliedesys vientisas. :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2009.02.19 14:29 Tema: |
|
|
na tai danijoje kiek pamenu tai yra skirtingi numeriai valdiškų ir privačių auto, pagal tai ir gaudo. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
|
2009.02.19 17:14 Tema: |
|
|
Nu ir kaip tu įrodysi, kad maumas važiuoja ne darbo reikalais? Visiškas marazmas ir kliedesys, ir šiaip - kokią teisę valstybė turi uždrausti UAB'o dyrikui paskolinti pavaldiniui maškę nuvažiuot į kaimą, pvz., jei maškė ne valstybės, o privataus kapitalo nuosavybė? Mokestis už orą ir lietų. Iš to drebulio užkišt biudžetą dabartinė valdžia jau kliedėt pradėjo, ne kitaip. O ir mokesčių žadėtų nesurenka, ibo bankrutuoja visi vienas po kito. _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2009.02.19 18:01 Tema: |
|
|
a nu ką aš žinau, įrodo, pasitelks geriausią užsienio šalių praktiką :) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
PostFactum Megakrutikas
Prisijungė: 2006 10 13 Pranešimai: 585
|
2009.02.19 19:27 Tema: |
|
|
Šiaip bent pusė tų kliedesių yra žąsiniasklaidos perdėti ar net prikurti..., jei žiniasklaida nebegalima pasitikėt... tai kuo tada pasitikėt...? Forumais... :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2009.02.20 12:54 Tema: |
|
|
visiškai alternatyvus žinių gavimo šaltinis :) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|