Autorius |
Pranešimas |
Jurgita Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 12 13 Pranešimai: 1512
|
2007.05.01 11:11 Tema: Estija/Rusija |
|
|
Nu manau lietuviai cia per pavojingai nusiplauna rankas, nes rusams yra Pribaltika i vsio. Ir manyciau kas lietuviai ir latviai turetu palaikyti brolius estus bent jau del pragmatisku priezasciu. o dabar tai toks vaizdas lyg rusai pultu kokius baltarusius:/ kur ta pribaltu vienybe, arba as kazko nezinau... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurgita Gigakrutikas
|
2007.05.01 11:55 Tema: |
|
|
Geda man:
Aš išsakiau poziciją: Estija turi teisę spręsti savo vidaus reikalus, žinoma, laikydamasi pasaulyje priimtų vertybių, tokių kaip pagarba Antrojo pasaulinio karo aukoms, šeštadienį sakė Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus po susitikimo su popiežiumi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
2007.05.01 16:18 Tema: |
|
|
O prieš gerą mėnesį sakė ką kitą ... Geriau tada būtų prikandęs liežuvį. _________________ NIEKŠAS |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2007.05.02 08:39 Tema: |
|
|
Lietuva visapusiškai turi palaikyti Estiją šiame klausime, kažin kokia tais balvonų šalis neturi teisės komanduoti kaip elgtis kitoms šalis. visa ta isterija yra juokingesnė dar ir dėl to, kad patys rusai prieš porą savaičių Chimki mieste nunešė paminklą lakūnams didvyriams be jokių ceremonijų, nes neva tai trukdo kelio statybai. Rusija paskutiniu metu sugeba kelti tik isterijas ir tai galų gale turi būti įvertinta. o Adamso pareiškimas šūdo vertas. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
bz Megakrutikas
Prisijungė: 2007 04 16 Pranešimai: 593 Miestas: Jeruzale
|
2007.05.02 08:53 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | o Adamso pareiškimas šūdo vertas. |
Taip, Adamaso pareiskima reikia vertinti kaip auksciausiojo salies pareiguno pareiskima. jis privalo ginti savo salies interesus, todel turejo aiskiai nupiesti riba ir atsistoti vienoje puseje.
Dabar gi Adamsas pasielge pusiau kaip Zmogus, pusiau kaip salies vadovas. Klaida... _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2007.05.02 11:05 Tema: |
|
|
o gal ir šiaip Lietuvos politikai gal jau reikia įgyti stuburą, nes visos pastangos su Rusija gyventi pagal katiną Leopoldą prie nieko gero nepriveda. naftos vamzdį vis tiek uždarė, bandėme mes būti geri ar ne. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
julius Nuliovas
Prisijungė: 2005 04 11 Pranešimai: 31 Miestas: Vilnius, Klaipeda,
|
2007.05.02 14:52 Tema: |
|
|
dabar estus lietuviai pagaliau pareme - issiunte spec. priemoniu siunta... dalejo prie to dar prideti koki viena VRM'o pulka ir Klaipedos Atlanto fanus... jei jau skauda, tai tegul abiem pusem.. _________________ Chuck Norris has two speeds: walk and kill.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2007.05.02 16:06 Tema: |
|
|
na tai nors tiek gerai. o tai vėl sėdėtų mažus kumštukus kišenėse sugniaužę ir kalbėtų mantrą "su Rusija geriau nesipykti". kaip kokie suomiai, bloga vien į juos pažiūrėti. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurgita Gigakrutikas
|
2007.05.02 16:11 Tema: |
|
|
Nu bet suomiai respekt, aniek karta pasipyko. tiesa, suprato, kad kai miegi salia meskos, daug nesivartai:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2007.05.03 08:51 Tema: |
|
|
suomiai respect prieš II PK - tada tikrai buvo vyrai su kaiušais, lietuvaičiams toli iki jų, bet po to tapo labiau panašūs į politiškai korektiškus stručius. kai saka, formą reikia palaikyti ;) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurgita Gigakrutikas
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurgita Gigakrutikas
|
2007.05.03 09:43 Tema: |
|
|
Pirk prekę estišką!
Tokią kaimyninės šalies paramos akciją europiečiams vakar pasiūlė Seimo vicepirmininkas Č.Juršėnas.
I to chleb:)
Skubekim pirkt Vana Tallin! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2007.05.03 11:59 Tema: |
|
|
nu tipo Adamsas dabar irgi bando išsisukti nuo savo perdėm diplomatinių išsireiškimų, tikėkimės kad daugiau tokių klaidų nedarys.
šiaip tai jo, jei rusai imsis ekonominių priemonių, reiks ieškoti estiškų prekių ir tarti griežtą NE rusiškom, tobyš vietoj degtinės gerti viskį, bet tik ne Vana Tallinn - aš nesu TOKS didelis kovotojas už demokratiją, kad tą atravą ragauti :))) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
PostFactum Megakrutikas
Prisijungė: 2006 10 13 Pranešimai: 585
|
2007.05.10 09:13 Tema: |
|
|
Rusai pasidarė kaip žydai (visi juos skriaudžia, o jie nekalti)... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
2007.05.10 09:18 Tema: |
|
|
"Patiko" vakar vieno vetereno (ruso, aišku) Antakalnio kapinėse prie RA monumento išsakytos mintys - maždaug ne tik Pribaltika, bet ir visa Vakarų Europa turi būti dėkinga RA už IŠVADAVIMĄ. Stačiai pzdc. _________________ NIEKŠAS |
|
Atgal į viršų |
|
|
|