Autorius |
Pranešimas |
be sijono Gigakrutikas
Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2007.04.15 12:25 Tema: senberniai.com miršta ? |
|
|
Skaitineju senbernius priesokiais apie pora metu. Seniau buvo velniskai idomu skaityti. Kaip koki Delfi , tik daug daug geriau:) O dabar kaip ir neber ko. Labiausiai gyvas Blevyzgu skyrelis, kuris panasesnis i suletinta chata, nei i foruma.
O ir siaip viskas prakvipo vanguma. Susidaro ispudis, kad senieji nariai ateina is inercijos.
Vat todel ir iskilo tokis klausimas..
Kur dingo pirmykstis azartas, gerbiamieji? |
|
Atgal į viršų |
|
|
klebonija Gigakrutikas
Prisijungė: 2006 02 10 Pranešimai: 1057 Miestas: Vilnius
|
2007.04.15 14:41 Tema: |
|
|
Aš skaitau, kad nauji žmonės tam ir reikalingi, kad atneštų gyvasties. Problemos aktualumas nėra išblėsęs (kaip supratau senberniai parako dar turi :)), o inertinis judėjimas parodo, kad galios ir valios yra.
Ganytojas sustiprins tikėjimą ir tvarka bus. _________________ Kuo toliau, tuo viskas bus blogiau. Patikėk. Aš tai patyriau. Du kartus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutis Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2752 Miestas: Vilnius
|
2007.04.15 17:34 Tema: Re: senberniai.com miršta ? |
|
|
vedybu planuotoja rašo: | Kur dingo pirmykstis azartas, gerbiamieji? |
niekur nedingo, neber tiek daug nauju minciu naujoms diskusijoms pradet, nes tu aktualiausiu visiems idomiu temu baigtinis skaicius tera. o kiti nepradeda, tik pakudakuoja, kad va senberniai mirsta, bet nebekreipiu demesiaus, nes jau keleta metu karts nuo karto vis kas pasako, kad va dabar jau mol nebetaip kaip buvo anksciau. ir kas? visada nebetaip kaip anksciau. viskas keiciasi. dukart i ta pati tulika nepavemsi. pofik. relax. go with the flow. arba uzveskit diskusiju, mielai padiskutuociau. ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Burzumas Nenaudėlis
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 741
|
2007.04.15 21:23 Tema: |
|
|
Juo, visi ten busim... |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas
Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2007.04.16 13:21 Tema: |
|
|
klebonija rašo: | Aš skaitau, kad nauji žmonės tam ir reikalingi, kad atneštų gyvasties. . |
pastebejau, kad cia kruuuva prisiregistravusiu ir 0 postu parasiusiu nauju zmoniu..:) Net va dabar, siomis dienomis. A ko jie neraso?
Gal todel, kad kaip ir nevyksta jokia diskusija. Tik blevyzgos tarp susigyvenusios chebros.
Kita vertus, jei prabiltu visa ta kruva nauju, butu rizika, kad jie pakeis foruma ir nebutinai i seniesiems tinkancia puse. Va ir pasipiltu masiskai tada senuju :"Oi būdavo geriausiais laikais...." etc.
ai.. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
2007.04.17 12:26 Tema: |
|
|
Heh, tai, kad dauguma uzsiregistravusiu iki siol neparase ne vieno komentaro, galima vertinti kaip ironiska musu pilietines visuomenes atspindi - 10% tu, kurie raso ir 90% tu, kuriems neidomu arba kurie neturi ka pasakyt. Kaip danguje, taip ir ant zemes:)
O diskusijos yra aprudije manau del to, kad ivairiu priezasciu deka daugelis komentatoriu yra issibarste po ivairias Europos ir ne tik vietas. Banali gyvo tiesioginio bendravimo stoka. Gal sakau arteja laikas antrajam globaliam senberniu mytui? _________________ agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/ |
|
Atgal į viršų |
|
|
Miki Nuliovas
Prisijungė: 2007 05 13 Pranešimai: 35
|
2007.05.13 20:27 Tema: |
|
|
Aš naujokė, bet pastebėjau, kad sulėtintas šis forumas... pati nesu išradinga temų kūrėja, bet mielai įsijungčiau į diskusijas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
2007.05.13 20:50 Tema: |
|
|
O kas trukdo? Pilna čia tų diskusijų, tik sugebėk įsijungti. _________________ NIEKŠAS |
|
Atgal į viršų |
|
|
boro Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 24 Pranešimai: 1484 Miestas: Vilnius
|
2007.05.15 12:32 Tema: |
|
|
esu labai lėtas, tai "sulėtintas šis forumas" pritinka. neturiu pageidavimų daugiau nei vieno |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 12 Pranešimai: 2299 Miestas: Vilnius
|
2007.05.17 10:16 Tema: |
|
|
reik priprašyt dalyvių, kad vėl būtų interaktyvus karas Baisonėlis vs. Saulelis. gal pagyvintų pilką nuobodžiaujančių forume pacukų dalią. bendruomenės susiskaldymas, tarpusavio nesantaika. ot gerai būtų.
manyčiau, kad jei kam nepatinka - išjunkit radziją, kurkit naujas diskusijas, kapstykitės senose temose arbu junkitės į gtalk ir čiatinkite _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
saulelis Peace
Prisijungė: 2016 03 07 Pranešimai: 2137
|
2007.05.17 10:56 Tema: |
|
|
Jo, mane tai jau seniai kankina klausimas, kad iš senberniai.com teliko kelių draugų čiatas... Todėl ir nėra taip keista, kad dauguma užsiregistravusių naujų narių nieko nekalba. Aš ir pats dažnai jaučiuosi kaip pašalinis stebėtojas ir nelabai turiu ką pridurti prie labai jau asmeniškų temų. Globalūs mytai labai faina, bet šiuo atžvilgiu jei jie ką ir padaro, tai tik forumą - dar ezoteriškesniu.
Įdomiųjų rimtų diskusijų irgi nebeliko, vien tik lengvi pasišnekėjimai... O kokie 80% visų diskusijų - tik tuo momentu aktualios mintys, neturinčios jokios išliekamosios vertės (a la "Kabakas").
Man nelabai patinka šitokia situacija ir "go with the flow" strategija irgi visai neimponuoja, bet deja, dabar visiškai neturiu laiko ir energijos vykdyti kažkokius esminius pakeitimus... Mielai pasidalinčiau darbais/iniciatyva/idėjomis su kuo nors, kam tai būtų įdomu ir užtektų motyvacijos ką nors daryti. Deja, nė vieno kandidato neužmačiau, o patys irgi neapsireiškė... :)
Mano tokie pagodojimai... _________________ Get in touch with your inner Bonobo |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas
|
2007.05.17 11:15 Tema: |
|
|
jo.
o gal dar vertetu ir kokiais tai pasiviesinimais uzsiimti?
atsiprasau, kad lendu i akis, bet man stovi klausimas, kodel keireje puseje yra kazkokiu saitu reklamos, o jie senberniu nereklamina? O su eb.lt irgi kazkokie keistumai. Ju kalendorius - garbingoje vietoje, o senberniu niekas ten ne nemini...
vat.. _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
saulelis Peace
Prisijungė: 2016 03 07 Pranešimai: 2137
|
2007.05.17 13:02 Tema: |
|
|
Ai čia su jais labai seniai dėl banerių tarėmės, o naujų kontatų neturiu, tai ir liko visoki seni. Vistiek niekas ant jų nebespaudžia... _________________ Get in touch with your inner Bonobo |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
2007.05.17 13:09 Tema: |
|
|
saulelis rašo: | Jo, mane tai jau seniai kankina klausimas, kad iš senberniai.com teliko kelių draugų čiatas... Todėl ir nėra taip keista, kad dauguma užsiregistravusių naujų narių nieko nekalba. Aš ir pats dažnai jaučiuosi kaip pašalinis stebėtojas ir nelabai turiu ką pridurti prie labai jau asmeniškų temų. Globalūs mytai labai faina, bet šiuo atžvilgiu jei jie ką ir padaro, tai tik forumą - dar ezoteriškesniu. |
Manau, kad daugumai besireiškiančių šiame forume nors kartą kilo panašių minčių. _________________ NIEKŠAS |
|
Atgal į viršų |
|
|
bz Megakrutikas
Prisijungė: 2007 04 16 Pranešimai: 593 Miestas: Jeruzale
|
2007.05.17 14:29 Tema: |
|
|
be sijono rašo: | o gal dar vertetu ir kokiais tai pasiviesinimais uzsiimti?
|
abejotina, ar paviesinimai ir didesnis skaitanciuju kiekis padarytu kokia nors itaka portalui. Tai nera pelno siekianti organizacija ir viskas vyksta laisva valia. todel daugiausia yra blevyzgu ir siaip fun.
Rimtesnes diskusijos irgi greitai uzsilenkia, nes diskutuotojai labai priklausomi nuo hormonu. plius tai, kad senieji nariai vis labiau sensta ir ju paziuros kinta :) Jei sitam saite nebutu bobu, viskas butu zymiai senberniskiau. bet be bobu irgi prarandame sarma beigi idomuma.
kad islaikyti tam tikra nebanalia linija, reikia geros idejos. reikia tikinciu ja zmoniu. ir reikia juos motyvuoti. gi cia klasika kaip ir visur.
go by the strategy gal butu ir idomiau, bet kartais visai gerai ir with the flow.
kita vertus, kompanija cia smagi. neeiline. dvasingumo ir menisku sielu irgi yra. ko daugiau reikia? _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|