Autorius |
Pranešimas |
Nemalonus žmogus .

Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2007.06.05 12:38 Tema: |
|
|
Nu blia jūs ir gašlūnai. Ir dar sportininkai. _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
bz Megakrutikas

Prisijungė: 2007 04 16 Pranešimai: 593 Miestas: Jeruzale
|
2007.06.05 12:45 Tema: |
|
|
sportininkai ir buna su padidejusiu gaslumo koeficientu.
tik keista, kad besijone, budama aktyvi sportininke, visiskai atsisake putkos pratimu (jos zodziais snekant) ... Cia, skaitau, jau iskrypimas _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2007.06.05 12:46 Tema: |
|
|
bėgioti kai karšta kenkia širdžiai ;)
baronai, reguliariai sportuojant didėja seksualinis aktyvumas. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas

Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2007.06.05 12:52 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | 1)bėgioti kai karšta kenkia širdžiai ;)
2) baronai, reguliariai sportuojant didėja seksualinis aktyvumas. |
1) aš vasaromis bėgiodavau šeštą ryto (bet vistiek karšta jau būdavo) ir apie dvyliktą nakties. Žinokitės, super jausmas ir rekomenduoju iš visos širdies.
Tiesa, dabar pati tuos malonumus buvau išmainiusi i sportklubio bėgimo takelį su teliku priešaky :))
2) Baronai, netikėk jais :) Nifiga jie nė vienas nesportuoja. Tik ruošiasi va jau kelintas mėnuo :)) Sportas - puiki sekso sublimacija :) _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas

Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2007.06.05 12:55 Tema: |
|
|
bz rašo: | tik keista, kad besijone (...bla bla..)Cia, skaitau, jau iskrypimas |
nu tai jau senų senovėj nuspręsta, kad be sijono - iškrypėlė iš kurios pusės bepažiūrėtum :)) _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
bz Megakrutikas

|
2007.06.05 13:01 Tema: |
|
|
be sijono rašo: | nu tai jau senų senovėj nuspręsta, kad be sijono - iškrypėlė iš kurios pusės bepažiūrėtum :)) |
ne tik kad iskrypele, bet ir raisuojanti kaire(?) koja. nu kamgi tu tokia reikalinga? ;-)
karsta... pargrizau is nedidelio kruizo pietu tikslais ir vsio, nebenoriu nieko. na, nebent ka nors papiesti apie Vilniaus centre besisplaikstancias pliazo atstovautojas. :) Baisu graziai. _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2007.06.08 09:53 Tema: |
|
|
na štai, vakar nuėju į sporto klubą, victoria gym, labai geras, įrengimai nauji, baseine žmonių nedaug, daug kardio treniruoklių, nereikia laukti kol kokia boba su savo draugę baigs plepėti naudodama kokį dviratį kaip kėdę. su malonumu lankyiuos ten dažnai. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
bz Megakrutikas

|
2007.06.08 10:00 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | na štai, vakar nuėju į sporto klubą, victoria gym, labai geras, įrengimai nauji, baseine žmonių nedaug, daug kardio treniruoklių, nereikia laukti kol kokia boba su savo draugę baigs plepėti naudodama kokį dviratį kaip kėdę. su malonumu lankyiuos ten dažnai. | vasara sportuoti reikia lauke. uzdarose patalpose galima tik dulkintis, ibo zmoniu ant svieto tiek daug, kad nuosaliu vieteliu praktiskai nera.
kadangi taip galvoja didele zmoniu bandos dalis, todel vasara gym klubai ir atrodo patraukliai :) _________________ Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Razinova Trinity, the Bringer of Rain

Prisijungė: 2004 07 16 Pranešimai: 1539
|
2007.06.08 10:41 Tema: |
|
|
aš irgi buavau vakar sporto klube, "ant treniruoklių" taip sakant. nu ir ka gi - zmoniu nedaug, treniruokliu daug, vesu, treneris šalia. man patiko. net abonementa nusipirkau. lankysiu.
auginsiu raumenis ;) _________________ mažos alkoholio dozės naudingos bet kokiais kiekiais |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 1251
|
2007.06.08 11:49 Tema: |
|
|
be sijono rašo: | nu tai jau senų senovėj nuspręsta, kad be sijono - iškrypėlė iš kurios pusės bepažiūrėtum :)) |
O čia kas taip nusprendė? Va taip ir būna, kai žmonės pamiršta nors retkarčiais į veidrodį žvilgtelėti... _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Phurba Latras

Prisijungė: 2005 12 09 Pranešimai: 104 Miestas: Vilnius
|
2007.06.08 12:45 Tema: |
|
|
Zemaite666 rašo: | be sijono rašo: | nu tai jau senų senovėj nuspręsta, kad be sijono - iškrypėlė iš kurios pusės bepažiūrėtum :)) |
O čia kas taip nusprendė? Va taip ir būna, kai žmonės pamiršta nors retkarčiais į veidrodį žvilgtelėti... |
As taui sakytau be sijono labai praktiska. Juk su sijonu sunku begti....:)
Kaip tam posaky...ka moteris su pakeltu sijonu bega greiciau nei vyras su nuleistomis kelnemis :))) |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas

|
2007.06.08 18:19 Tema: |
|
|
kuriam klube, Razinova?
Žemaite, man iškrypėliškumą diagnozavo tamsta Baisonėlis :))
Phurba,jei moteris be sijono, tai dar nereiskia, kad ji plika putka begioja :) Ji tiesiog su kelnėm gali būti :)) _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
2007.06.08 21:56 Tema: |
|
|
bz rašo: | [uzdarose patalpose galima tik dulkintis, ibo zmoniu ant svieto tiek daug, kad nuosaliu vieteliu praktiskai nera.
kadangi taip galvoja didele zmoniu bandos dalis, todel vasara gym klubai ir atrodo patraukliai :) |
Pasnibzdesiu, kolega - Neringos papludimiai - visada labai gera vieta viesam dulkinimuisi. Isskyrus NSA palydovus, zinoma:) _________________ agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/ |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas

|
2007.06.08 22:12 Tema: |
|
|
Kilimandzaras rašo: | Pasnibzdesiu, kolega - Neringos papludimiai - visada labai gera vieta viesam dulkinimuisi. Isskyrus NSA palydovus, zinoma:) |
ryšium su tuo, kad geriu jau antrą šampano butelį, prisiminiau kaip mes su vyru bėgome nuo Neringos kopų saugotojo kokio tai.. :))
uj vijosi:)
Tai nepasimaukit ant Kilimandžaro rekomendacijų :)))) _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
2007.06.08 22:20 Tema: |
|
|
Pas jus tamsta matomai intuicija slubuoja, kada ir ant ko galima uzsirauti:) Jeigu viskas mandagiai daroma, tai ir pasaliniai (jei ju buna) mandagus pasitaiko. Praeina, pavyzdziui, pro sali:) _________________ agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/ |
|
Atgal į viršų |
|
|
|