Autorius |
Pranešimas |
naktinuke Bridget Jones ir Sargas
Prisijungė: 2005 04 03 Pranešimai: 2257 Miestas: Vilnius
|
2010.06.19 16:51 Tema: |
|
|
Silva Rerum turiu, gavau per kalėdas dovanų, bet taip ir nepriėjau iki jos dar :) Mamai patiko. Man labai nepatinka Sabaliauskaitės straipsniai lryte, tai labai sunku prisiversti...
Apie Užkalnio knygą tai nieko gero neturiu pasakyti... Nusipirkau prieš Kalėdas išgirdus gerų atsiliepimų, obettačiau pati toliau nerekomenduočiau. Prastai parašyta, autorius baisiai pasipūtęs man pasirodė, surinkti faktai iš įvairių turistinių informacinių vadovų, nieko ko negalėtum kitur perskaityti. Žodžiu nei informacinės naudos, nei skaitymo malonumo, nieko iš tos knygos negavau, tik kažkoks neskanumas paliko... _________________ Baime kelianti... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
2010.06.19 20:08 Tema: |
|
|
Aš jau 1,5 metų vienos knygos niekaip neprisiruošiu perskaityt. Gerai, kad kai kas apie tai nežino, o tai gaučiau aš ta knyga, galbūt, netgi per galvą :).
A. Užkalnio "Anglija" teko tik probėkšmiais pavartyt. Manau, gali jamt, nenubiednės gi Briuseliaus biurokratai nuo vienos kitos dešimtinės praradimo kultūros naudai ;). _________________ NIEKŠAS |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ra Megakrutikas
Prisijungė: 2007 10 22 Pranešimai: 570 Miestas: Alytus/Briuselius
|
2010.06.21 19:58 Tema: |
|
|
Net negalvojau Užkalnio knygos pirkt dėl jo pernelyg didelio pasitikėjimo savim ir dėl agresyvios knygos reklamavimo kampanijos. Na gal ir kvailos priežastys dėl to nepirkt knygos, bet taip jau man susišvietė.
Bet gi taip jau ironiškai nutiko, kad man tą knygą padovanojo ta pati kelionių mėgėjų interneto svetainė, katroje Užkalnis reklamavos. Tai teko skaityt.
Na, turiu pasakyt, kad man patiko, kad autorius bent jau pasiruošė knygos rašymui ir susirinko tikrai daug informacijos jos rašymui.
Blogiau buvo tai, kad (gal čia tik man taip atrodė) kad autorius savo supratimą ir nuomonę ir atradimus reiškė vos ne kaip kokias universalias tiesas.
O Sabaliauskaitės straipsniai ir man labai nepatiko L ryte. Bet knyga mano manymu yra baisiai baisiai žavi, ir jau tiesiog nuostabia kalba parašyta! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|