Autorius |
Pranešimas |
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2009.01.17 15:12 Tema: |
|
|
man bent jau užtenka proto pamatyti ir įvardinti visišką debilizmą, kurį čia sau leido vienas iš forumo dalyvių. yra vilties, kad ir kiti pastebės, nors matosi kad ne visi. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2009.01.17 15:26 Tema: |
|
|
Nemalonus žmogus rašo: | Jojo, antisemitizmas labai inegerai. Bet kad patys raunasi. Mažas pavyzdėlis: kapinės, neva tais ant kurių sportrūmis stovi. Visas Vilnius ant kapinių stovi, ale kai jau išdygo naujas pastatas šalia tilto, staiga nubudo judai - atiduok. Ir visiškai nebeaišku, už ką juos reiktų mėgti. Kad neimaviernai godūs ir imlūs babkėms? :) Beje, jei jau apie debilizmą, tavo, Baisonėli, rusiška citata irgi dideliu intelektu nekvepia. Gal ką nors savo, originalaus sugalvotum? |
aaaaa, nu tai aišku, iš karto reikai jiems holokaustą suorganizuoti, vienintelė išeitis įžeisto lietuvio budulio.
geriau pabūsiu neoriginalus nei debilas. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 2070 Miestas: Vilnius
|
2009.01.17 15:31 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | Nemalonus žmogus rašo: | Jojo, antisemitizmas labai inegerai. Bet kad patys raunasi. Mažas pavyzdėlis: kapinės, neva tais ant kurių sportrūmis stovi. Visas Vilnius ant kapinių stovi, ale kai jau išdygo naujas pastatas šalia tilto, staiga nubudo judai - atiduok. Ir visiškai nebeaišku, už ką juos reiktų mėgti. Kad neimaviernai godūs ir imlūs babkėms? :) Beje, jei jau apie debilizmą, tavo, Baisonėli, rusiška citata irgi dideliu intelektu nekvepia. Gal ką nors savo, originalaus sugalvotum? |
aaaaa, nu tai aišku, iš karto reikai jiems holokaustą suorganizuoti, vienintelė išeitis įžeisto lietuvio budulio.
geriau pabūsiu neoriginalus nei debilas. |
O padlaiziaudamas ir darydamas islygas garsiai ir be preteksto rekaujantiems, siuo atveju judams, debilu nebusi? _________________
|
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2009.01.17 15:54 Tema: |
|
|
tavęs neperspjausiu. talento trūksta _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|