As esu: |
Postmodernus zmogus |
|
21% |
[ 3 ] |
Nepostmodernus gyvulys |
|
21% |
[ 3 ] |
Gotikos liekana |
|
57% |
[ 8 ] |
|
Iš viso balsų : 14 |
|
Autorius |
Pranešimas |
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2006.01.10 10:43 Tema: |
|
|
o aš laikausi nuomonės, kad po postmodernizmo paprastumo kauke slepiasi elementarūs betalenčiai tinginiai, kurie tik dėl visuomenės snobizmo ir to pačio tingėjimo gilintis į menu reiškiamas idėjas gali mėgautis savo nepelnytu populiarumu. savaime suprantama tai nėra universali tiesa, bet jau sudaro gana didelę dalį kūrėjų darbo. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Bembis Megakrutikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 960
|
2006.01.10 11:42 Tema: |
|
|
Baizonėli, bezdarių buvo visais laikais ir tai toli gražu nėra tik postmodernizmo problema, jūs tiesiog pernelyg kritiškai reflektuojate :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2006.01.10 12:21 Tema: |
|
|
o jei kalbėsime apie kokį nors kitą reikalą, būsiu kritiškas to reikalo atžvilgiu, tiesiog postmodernizme mano nuomone yra geriausios sąlygos nieko nesugebant apsimesti genijumi, nereikia nei talento, nei atlikimo technikos, t.y. neegzistuoja tam tikri formalūs kriterijai, kurie gali palengvinti atlikti pirminę selekciją. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
foma Krutikas
Prisijungė: 2005 09 22 Pranešimai: 356
|
2006.01.10 15:11 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | o jei kalbėsime apie kokį nors kitą reikalą, būsiu kritiškas to reikalo atžvilgiu, tiesiog postmodernizme mano nuomone yra geriausios sąlygos nieko nesugebant apsimesti genijumi, nereikia nei talento, nei atlikimo technikos, t.y. neegzistuoja tam tikri formalūs kriterijai, kurie gali palengvinti atlikti pirminę selekciją. |
kriterijus: svarbiausia "ziurovui" rupi rupi kiek meninkas gauna pinigu uz savo produkta ir jei daug, tai skaito,kad tai yra" tikras menas".
kriterijus: ar apie ji raso zurnalai "laima"stilius"veidas"rodo per tv. _________________ nemokamai |
|
Atgal į viršų |
|
|
Bembis Megakrutikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 960
|
2006.01.10 16:20 Tema: |
|
|
Nieko bendro su postmodernu tai neturi, gal greiciau su protestantishka modernybe. Ash visai palaikyciau boro nuomone, kad px kiek truko kurinio sukurimas, svarbiausia, kiek jis vertingas menine prasme, nereikia pamirshti, kad sugebejimas interpretuoti kurini, arba objekto ir subjekto santykis irgi svarbus, juk del to kad marozas pasiklauses Mozart'o Magishe Flute pareiks kad tai shudas, Mozart'as luzeriu netaps. Ishvada meno kurinys gali buti objektyviaia (kiek tai imanoma) vertinamas tik pasveriant jo vertintojo ishprusima, skoni etc. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2006.01.10 16:50 Tema: |
|
|
o aš ir neneigiu kad greitai sukurtas menas turi ir savų šedevrų, kalbu apie nesugebėjimą skirti meno su savo idėja, koncepcija ir kitokiais pribumbasais nuo paprasčiausio reklaminio razgildiajaus triuko. _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
foma Krutikas
Prisijungė: 2005 09 22 Pranešimai: 356
|
2006.11.08 12:10 Tema: |
|
|
"igudziai be vaizduotes yra amatas,o vaizduote be igudziu - modernus menas". tom stoppard
postmodernizmas... idejas pizdyna is kitu,vaizduotes nebeliko.apie amata net nesnekama _________________ nemokamai |
|
Atgal į viršų |
|
|
Iguana Latras
Prisijungė: 2004 11 05 Pranešimai: 133
|
|
Atgal į viršų |
|
|
|