:apie mus
:naujienos
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:pritonizmo teorija
:folklioras
------------------
:senberniu kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senberniu muzika
:zmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniska ezoterika
:keliones
------------------
:diskusijos



Baidariu nuoma
Reklama internete


:senberniu diskusijos
DUK    Ieškoti    Narių sąrašas    Vartotojų grupės  Registruotis 
Aprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimus    Prisijungti 

rašyti atsakymą
Pagrindinis puslapis -> Sportas sukurti naują temą
Autorius Pranešimas
bz
Megakrutikas


Prisijungė: 2007 04 16
Pranešimai: 593
Miestas: Jeruzale

Pranešimas2008.02.13 11:50 
Tema: Eurolyga 2007-2008
Atsakyti su citata

ai, nusprendžiau papostinti apie krepšinį ir čia. žiū, gal kam ir įdomus susirodysiu :) Kadangi tai copy-paste iš mano neformalaus web-logo, tai tekstą pridedu netaisytą

Sveiki TOTO dalyviai!

Tai išvarėt žiemą iš kiemo? Ar reikėjo? Juk ji visai netrukdo žaisti krepšinį! Dabar patys mokėsite dideliausius pinigus ir važiuosite tūkstančius kilometrų, idant pamatyti, pačiupinėti bei kitiems parodyti tikrą sniegą! Bet ne apie tai kalbėti susiruošiau. Šiaip išsprūdo :)

Taigi, Eurolygos TOP16 - dalykas rimtas. Jau daug pridainavo žurnalistai ir ekspertai apie pogrupius, apie galimybes. Tad kodėl nepratęsus šios temos ir man?

Abi Lietuvos komandos nusipelnė patekti tarp geriausiųjų. Puikiu stiliumi tai atliko LRytas, užėmęs savo grupėje 1 vietą. Taip pat ir Žalgiris pakankamai užtikrintai susitvarkė su užduotimi pats, nelaukdamas kitų komandų pagalbos. Abu klubai viršijo mūsų lūkesčius. Juk išties nesitikėjome, kad taip paprastai šis etapas bus įvykdytas. Ištraukti TOP16 burtai dar sykį parodė, kad Dievas yra JBR (juoda-balta-raudona,- aut.past.) pusėje. Ir tai ne tik dėl šio sezono burtų. Prisiminkime praėjusį sezoną bei ULEB taurės grupės varžybas. O dar labiau mano argumentus sustiprina ULEB taurės atkrentamųjų varžybų burtai, kur iki finalo LRytui neteko nė vieno priešininko iš varžybų favoritų sąrašo. Taip kad tendencijos rodo, jog darbas su įvaizdžiais bei kitais šiuolaikinės rinkodaros dalykais praverčia ir pokalbiuose su dievais :) Žalgiriui šiuo atveju reikėtų pasitempti.
Ką mums žada TOP16 varžybos? Ogi daug puikių reginių. Nereikia labai pergyventi, jog Žalgiriui teko labai stiprūs varžovai. Užtat jų visos rungtynės bus intriguojančios. Tiek pat beprotiškai įdomios, kiek beprotiškai siautulingas ir neprognozuojamas yra pats Žalgirio žaidimas. Pridėjus bilduko faktorių, kuris labai juntamas Kauno sporto halėje, Žalgiris gali pasirodyti pakankamai garbingai. Ir netgi gali pretenduoti patekti į kitą etapą!
LRytui šįkart teks nelengva užduotis - patvirtinti savo jėgą. Ypač todėl, kad varžovai pasitaikė ne patys stipriausi. Tiek turkų, tiek graikų klubai, nors ir ne visiški saldainiai, bet iš tiesų įkandami riešutai. Favoritų etiketės tokiame pogrupyje neatsikratysi. Taip pat labai daug priklausys nuo pirmųjų rungtynių su potencialiai stipriausia pogrupio komanda - Tau Ceramica. Jei viskas bus tvarkoje, LRytui prognozuoju pirmą vietą grupėje.
Lietuvos krepšinis dar įdomus ir tuo, jog abi elitinės komandos nuolatos yra lyginamos tarpusavyje. Tai daroma per jų dvikovas akivaizdiniu būdu. Taip pat neapsieinama ir be netiesioginių palyginimų, kai lyginami pasirodymai su elitiniais Europos klubais. Tik štai, pirmajame Eurolygos etape dauguma ekspertų tvirtino, jog nevienodi varžovai teko klubams. Pritariu šiai nuomonei. Užtat TOP16 turnyre labai įdomus bus pažiūrėti, kaip Žalgiriui seksis su Maccabi. Ar taip pat nugalės du kartus? ;-) O LRyto dvikova su Tau Ceramica taip pat bus analizuojama kartu su palyginimu, o kaip ten Žalgiris darė. Būdamas didžiu ekspertu (kaip ir dauguma mūsų, taip ir aš) drįstu prognozuoti, jog LRytas yra stipresnis šiuo požiūriu. Prie to labai prisideda trenerių indėlis, kuris Vilniaus komandoje labiau juntamas.

Pagyvensim - pamatysim. O tuo tarpu, kol viską pamatysim, galime ir sudalyvauti prognozuojant rungtynių rezultatus. Visi į internetą! ;-)
_________________
Pasaulis su savo nelygumais iš tiesų idealus!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pagrindinis puslapis -> Sportas sukurti naują temą
rašyti atsakymą