Autorius |
Pranešimas |
Aurora Megakrutikas

Prisijungė: 2004 07 09 Pranešimai: 555 Miestas: Vilnius
|
2007.03.02 22:29 Tema: |
|
|
O, naktinuke, tu nepastebejai, kad va svetur tas svyturys skalsesnis, tirstesnis kazkoks. O tau ipyle i svyturio bokala? Pas mus tai duoda kartais svyturio bokalu - tai dziaugsmas neispasakytas buna. Ir dar! kaupiuosi pasakyti barmenams, kad nestatytu musu svyturio buteliuko i lentyna kartu su lenkiskais alumis. Negrazu taip. Ar ne? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
|
Atgal į viršų |
|
|

|
2007.03.03 00:57 Tema: |
|
|
Klausimelis. Toks. Gal kam netycia pasitaike. Kodel pas vienus lektuvus kai skrenda, eina ta balta degalu juosta, o pas kitus visai nieko nera. Ziuriu ir matau.
Laukiu bendradarbiu, pastebejusiu, ir susirupinusiu komentaru. Gal koks dyzelis? _________________ agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/ |
|
Atgal į viršų |
|
|
Burzumas Nenaudėlis
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 741
|
2007.03.03 02:32 Tema: |
|
|
Atrava tas jusu svyturys, brudas, raugelis veu...
Paskutinį kartą redagavo Burzumas, 2007.03.05 16:35. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
naktinuke Bridget Jones ir Sargas

Prisijungė: 2005 04 03 Pranešimai: 2257 Miestas: Vilnius
|
2007.03.03 14:58 Tema: |
|
|
Aha, Aurora, tikrai tirstesnis. Vakar itariu visas atsargas pubo suvartojom, tikiuosi greitai vel uzsisakys, ir nebedes pas lenkiskus alus i lentyna :) _________________ Baime kelianti... |
|
Atgal į viršų |
|
|

|
2007.03.03 16:21 Tema: |
|
|
Burzumas rašo: | Cia ir taip vietos mazai ypac Vilniuju, ko cia gristi nesuprantu, grizai v Litvu nu tai ir varyk i savo gimtaja periferija ukio kelti vot butinai jiem i Vilniu, o beto ir ten to jusu svyturio duoda...
Blia prisgeriau nerealiai, piktas kaip velnius esu, kaipo niekad anksciau, nekenciu loxu ir kaijmieciu. Ko juie cia lenda i ta Vilniu, juk jus kaimieciai, cia visada svetimi busit, jums svetima ssitas miestas, neikada nepajausit jo dvasios ir alsavimo, gi iskarto galima, tiesiai is kaimo kaunan i karmelava ir atia...
Bia 1000 velniu manyje verda, ugnimi alsuoju esu zlo ir visada tokis buvau ir busiu.
BLOGIS, PYKTIS IR NEAPYKANTA! |
Ne3,14zdi, Burzumai, mano saknys nuo 1905 m. su Vilnium susije, taip kad I VIETA! :) _________________ agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/ |
|
Atgal į viršų |
|
|

|
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutis Gigakrutikas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2752 Miestas: Vilnius
|
2007.03.03 22:35 Tema: |
|
|
neturim tinkamo fotiko tokioms nuotraukoms, bet jei debesų nebus gal matysis kas nors... |
|
Atgal į viršų |
|
|
foma Krutikas
Prisijungė: 2005 09 22 Pranešimai: 356
|
2007.03.04 00:41 Tema: |
|
|
Burzumas rašo: | Atrava tas jusu svyturys, brudas, raugelis veu...Keisti jus emigrantai, ko jus i ta Lietuva isikibe kaip i kokia spalvotu paveiksleliu sali, ta svyturi, isvaziavai ir atia, o tai sugrizta poto ir aiskina kaip gyventi, blia...Cia ir taip vietos mazai ypac Vilniuju, ko cia gristi nesuprantu, grizai v Litvu nu tai ir varyk i savo gimtaja periferija ukio kelti vot butinai jiem i Vilniu, o beto ir ten to jusu svyturio duoda...
Blia prisgeriau nerealiai, piktas kaip velnius esu, kaipo niekad anksciau, nekenciu loxu ir kaijmieciu. Ko juie cia lenda i ta Vilniu, juk jus kaimieciai, cia visada svetimi busit, jums svetima ssitas miestas, neikada nepajausit jo dvasios ir alsavimo, gi iskarto galima, tiesiai is kaimo kaunan i karmelava ir atia...
Bia 1000 velniu manyje verda, ugnimi alsuoju esu zlo ir visada tokis buvau ir busiu.
pokario vilniuje,lietuviu gyveno tik apie 40%.jei ne tie "kaimieciai"suvaziave is visos lietuvos tai vilnius ir butu likes tuteisu miestu su sovietine kulturine orientacija. _________________ nemokamai |
|
Atgal į viršų |
|
|
Melka Gigakrutikas

Prisijungė: 2005 03 23 Pranešimai: 1060 Miestas: Kaunas
|
2007.03.04 00:51 Tema: |
|
|
Kilimandzaras rašo: | Klausimelis. Toks. Gal kam netycia pasitaike. Kodel pas vienus lektuvus kai skrenda, eina ta balta degalu juosta, o pas kitus visai nieko nera. Ziuriu ir matau.
Laukiu bendradarbiu, pastebejusiu, ir susirupinusiu komentaru. Gal koks dyzelis? |
Sako, priklauso nuo aukscio. Kuo auksciau lektuva skrenda, tuo didesne balta juosta. Didesniam aukstyje susala garai (sudeges kuras skyla i CO2 ir H2O), tai gaunasi toji balta juosta _________________ Miau :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas

Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2007.03.04 14:28 Tema: |
|
|
Burzumas rašo: | . Ko juie cia lenda i ta Vilniu, juk jus kaimieciai, cia visada svetimi busit, jums svetima ssitas miestas, neikada nepajausit jo dvasios ir alsavimo, gi iskarto galima, tiesiai is kaimo kaunan i karmelava ir atia...
Esu is provincijos, gyvenu Vilniuje, nes provincijoje netureciau ka dirbti pagal specialybe. Praktiskai visas mano kursas cia suvaziavo.
...Arba i uzusienius..
Visu kaimieciu/provincialu vardu atsiprasau Burzumo uz lindima i Vilniu. _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2007.03.05 10:01 Tema: |
|
|
burzumai, nereikia pavydėti ;)
ramus savaitgalis suponuoja darbingą savaitę, gal geriau išgerti pirmadienį idant nepersidirbti? :) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurgita Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 12 13 Pranešimai: 1512
|
2007.03.05 10:32 Tema: |
|
|
Kilimandzaras rašo: | Airijoj, UK ir Kalifornijoj pasirodo gali pirkti Svyturi nors ir dezem, o cia - net minties niekam nera uzvezt.. |
yra minciu, yra:) jau sia savaite atvesiu sio gerio ing Belgijos karalyste:) tik prasom nurodyti kieki ir rusi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Burzumas Nenaudėlis
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 741
|
2007.03.05 20:50 Tema: |
|
|
TAIJ KOVO 11 TIKIUOSI BUS ŠVENČIAMA, ANE? Ar vėl visi ant švenčių į kaimus važiuosite ? |
|
Atgal į viršų |
|
|
vaikeliux Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 06 29 Pranešimai: 1890 Miestas: Kaunas
|
2007.03.05 21:23 Tema: |
|
|
Kovo 11 zinoma reik kaime svest- ten kur Lietuvybe buvo issaugota ir ispuoseleta!
o Kur siulai? _________________ I'm on the highway to hell |
|
Atgal į viršų |
|
|
|