:apie mus
:naujienos
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:pritonizmo teorija
:folklioras
------------------
:senberniu kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senberniu muzika
:zmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniska ezoterika
:keliones
------------------
:diskusijos



Baidariu nuoma
Reklama internete


:senberniu diskusijos
DUK    Ieškoti    Narių sąrašas    Vartotojų grupės  Registruotis 
Aprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimus    Prisijungti 

rašyti atsakymą
Pagrindinis puslapis -> Apie viską sukurti naują temą
Autorius Pranešimas
Adutis
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2752
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.10.28 17:40 
Tema: žodžio laisvė
Atsakyti su citata

blia koks didziulis skirtumas vis del to yra tarp tokiu "demokratiniu" valstybiu kaip Rusija ir JAV, DB, net ir Lietuva...

pvz., po Beslano tragedijos, uzsirauke bet kokie viesi cecenu "teroristu" pasisakymai (atsimenat kaip ju puslapi staigiai uzdare lietuviskam serveriuje?), bet kokia kritika i Putino puse buvo tik kokie tai nedrasus pashukaliojimai, ir tai tik is tu, kurie mosnai nukentejo, tai ju tildyti nelabai kas dryso. isivaizduokit: jei per Rusijos valstybine TV parodytu dokumentini filma apie cecenu bendruomene Rusijoje, pasisakytu cecenu organizaciju nariai, isreikstu stipria kritika Rusijos valdzios atzvilgiu ir ivardintu tragedijos priezastis is savo pozicijos - absurdas gi kazkoks, nesamone! o va britai nesiparina - jei zodzio laisve, tai zodzio laisve. rodo per telika visus, kurie turi ka pasakyti, nepriklausomai nuo to, ar tai patinka Bleirui ar ne. stai buvo neseniai per ju TV filmas apie Londono pakistaniecius, apie tu savizudziu gimines ir artimuosius, apie priezastis, del kuriu jie ivykde tuos sprogdinimus, apie Bleiro veiksmus Irake ir t.t.

amerikieciai tai isvis isspaude ant savo prezidento smarku spjuvi - filma "Fahrenheit 9/11". blia isivaizduokit kas nors apie Brazauska toki sukurtu - taigi Algirdas Mykolas i koki 100 teismu paduotu uz izeidima, juodinima, smeizima, papiktinima ir zmogaus teisiu pazeidima, iskaitant skundus Briuseliui, Hagai ir blia Popieziui! :)

arba pvz Lietuvoje parase kazkas i Delfi straipsni, kuriame minejo, kad kazkuris Lietuvos daktaras teigia, jog rukyti kanapes - ne didesne zhala sveikatai negu paprastas cigaretes - oj pizdec koks baisus ivykis! iskart atsirado aktyvistu (Buskevicius atrodo), kurie vos nepasodino to zurnalisto uz grotu - tipo uz skatinima vartoti narkotiku! :)

o va pvz per kazkuria britu TV neseniai maciau dokumentini filmuka "Stoned In Suburbia", kuriame daugiausiai senyvo amziaus britai pasakoja kaip jau daug metu ruko kanapes (arba valgo) kasdien arba reciau ir kaip visai nesiparina, kaip nesiparina jei net suzino kad ju vaikai arba anukai paaugliai jas ruko ir kaip masiskai tai paplite... sita filmuka rode vakare apie 20:00 - geriausiu visiems prieinamu metu... :)

jo... zodzio laisve zodzio laisvei oj kaip nelygu! :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Exuss
Latras


Prisijungė: 2005 06 01
Pranešimai: 169
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.10.29 09:00 
Tema:
Atsakyti su citata

Jo jo.. visai lygybės nėra.
Pavyzdžiui, jeigu kinas primuša juodaodį, tik todėl, kad anas juodaodis - tada teisinga paduoti į teismą kiną, dėl rasizmo.
Bet jeigu kinas primuša juodaodį, tik norėdamas atimti mobiliaką - negali būti jokios kalbos apie rasizma :D

P.S. Laisvas žodis dažnai užkemšamas gandais, išankstiniais nusistatymais ir pilstymais iš tuščio į kiaurą. Juk niekas nesiaiškina, ar tie "laisvi žodžiai" yra teisinga informacija.
_________________
Valgau sveiką maistą - vegetarus!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
VolkHan
Gigakrutikas


Prisijungė: 2005 05 12
Pranešimai: 2299
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.10.29 09:06 
Tema:
Atsakyti su citata

http://www.kavkazcenter.com/eng

:)
šiek tiek žodžio laisvės yra.
_________________
Bienvenue en Europe!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pagrindinis puslapis -> Apie viską sukurti naują temą
rašyti atsakymą