Autorius |
Pranešimas |
naktinuke Bridget Jones ir Sargas
Prisijungė: 2005 04 03 Pranešimai: 2257 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 14:06 Tema: |
|
|
Melka rašo: |
Tai ko mes einam kirptis... |
Na, si karta tai mane buvo uzpuoles gyvenimo blogis ir as sugalvojau, kad vietoj dezinfekacijos alkoholiu ji galiu isnaikinti maloniu galvos masazu ir pasikeitusia isvaizda. Bet kas gavosi, tai vat jums ir prasom... |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 12 Pranešimai: 2299 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 14:28 Tema: |
|
|
aš tai nelabai mėgstu kirpyklas, nes niekad nežinau, kaip noriu kad mane nukirptų, o kai pasakau,kad kirpkit kaip norit, tik kad kažkaip tiktų, tai kirpėjos pasimeta ir arba pridaro visokių nesąmonių, arba užduoda itin keblius klausimus(kiek čia kirpti? kokio ilgio? ar galima čia... pamiršau toki juokinga žodi.. filiruoti?://). Dar viena blogybė - mane kažkaip itin lėtai kerpa ir vis skundžiasi, kad labai tanki ševeliūra. Dėl to kirpyklų vengiu. Plaukus, kiek reikia, pasitrumpinu pati. O kai jau reikia šukuotis, nieko nepadarysi. tenka eiti į kirpyklą, kur padaro taip,kad šukos vėl nereikalingos. :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2005.05.18 15:39 Tema: |
|
|
VolkHan rašo: | O kai jau reikia šukuotis, nieko nepadarysi. tenka eiti į kirpyklą, kur padaro taip,kad šukos vėl nereikalingos. :) |
Ai jo, mane dar vakar prisukavo labai juokingai- virsuj toki kupsta lygu padare, apacioj prigarbaniavo ir dar viska sukietino taip kad vejas plaukus kaip viena dideli cemento gabala kilnojo. Tai kai isejau is ten kuri laika galvojau ar man cia verkti ar juoktis, tai juokiausi si karta. Bet zeurei jokingai atrodziau, zmones net atsisukinejo... po to truputi atsileido, bet sukos nelindo :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2005.05.18 15:40 Tema: |
|
|
vis tik geriausiai atrodo proginės šukuosenos su daug sukeltų garbanėlių, kietai supurkštų laku ir iš tolo primenančios tortus :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Melka Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 03 23 Pranešimai: 1060 Miestas: Kaunas
|
2005.05.18 15:44 Tema: |
|
|
o kai as vertuvese dalyvavau is mano trumpu plauku padare tokia sukuosena, kad atrodo, jog plaukai ilgiausi butu.. tik paskui kai pabrolys ismete (nenulaike vaikinas) tai susigadino visa sukuosena :)))))))
tureciau nuoltrauka- tikrai ideciau :) _________________ Miau :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2005.05.18 15:45 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | vis tik geriausiai atrodo proginės šukuosenos su daug sukeltų garbanėlių, kietai supurkštų laku ir iš tolo primenančios tortus :) |
Pabandyk ir tu pasidaryt, zinok jei neverki tai labai jokinga buna. Gal prasidziuginsi ir vel pasauli mylesi ir sektantu nespardysi, ir katinu nedusinsi ir gal net oras pasitaisys. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.05.18 15:46 Tema: |
|
|
hehe. mane kažkada irgi kirpykla pagavo ir norėjo sugarbiniuoti. laikė visas tas grožis lygiai 3 minutes:) stagarai garbanomis niekada nevirs. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.06.17 11:36 Tema: |
|
|
klausiu patarimo žmonių, kurie dažo ševeliūras: kaip greičiau išblukinti spalvą, jeigu padirbau kvailystę ir nusitepiau "nuplaunamais" dažais visą galva?:| kaip kaminkrėtys po perkūnais vaikštau. baisu iš namų koją kelti. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
joskaude Nuliovas
Prisijungė: 2013 07 31 Pranešimai: 1
|
2013.07.31 14:17 Tema: |
|
|
Man tai masažai ir jų darymas daro hipnotizuojantį poveikį :) _________________ masazo kursai |
|
Atgal į viršų |
|
|
|