Autorius |
Pranešimas |
naktinuke Bridget Jones ir Sargas
Prisijungė: 2005 04 03 Pranešimai: 2257 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 09:35 Tema: Kirpyklos=blogis? |
|
|
Klausimas senmergems :)
Ar negalvojat, kad kirpyklos turi hipnotizuojanti poveiki? Susigalvoji, kad reikia praskaidrinti niuria diena ir apsidovanoji save kelione I kirpykla. Uzburia tave ten saldziais zodeliais ir galvos masazu, atrodo viskas taip grazu ir gerai, sedi, svajoji, o iseini palikus ne tik puse plauku, bet ir puse pinigines. O, kai sugrizti I realybe, pasirodo, kad ne tik neatgaivino taves, bet dar ir sudarke... Bet po poros menesio vel ten trauki ir vel leidies hipnotizuojama. Painu, ne? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Aurora Megakrutikas
Prisijungė: 2004 07 09 Pranešimai: 555 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 09:53 Tema: |
|
|
Na, aš tai apie kirpyklas galiu pasakyti tai, kad aš jų nemegstu, o ir bijoti pradedu jų taip, kaip kai kurie dantistų kabinetų bijo. Beda ta, kad veik visos kirpejos, kurias aš buvau sutikusi, bijo kirpti mane ir jokiu būdu nesiima kirpti taip, kaip aš pasakau, pvz."kaip nors ką nors naujo man padarykit, ką norit, bet, kad būtų gražu, madinga ir tiktų man". Jos niekada taip nepadaro. Sako "gaila, negaliu, augink, ir taip gražu...". O kai kerpa tai matau kaip bijo ir jaudinasi ir rankos dreba kai kuriom. Tada man būna labai pikta ir jokio relax'o anei hipnozių kirpyklose aš nejaučiu. O du kartus...net du kartus mane kirpo kaip kirpėja manė, kad gražu bus, tai paskui raudojau eidama namo. Ne. Daug plauku ir dar garbanotu visaip turėti yra labai blogai. Geriau turečiau kelis, tai vargo nebutu:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Melka Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 03 23 Pranešimai: 1060 Miestas: Kaunas
|
2005.05.18 10:06 Tema: |
|
|
as jau gal antrus metus einu kirptis pas toki vaikinuka (oho:).. kartais man nepatinka, kaip jis nukerpa..bet visvien einu, jei kas paklaustu kodel, netureciau ka pasakyti :))
Stai ir dabar sedziu su puse raudonos grifkos ir mane vadina "spalvota mergaite" :)))))
Man kirpyklos kaip masazai :)))))))))
O Aurorai noreciau pasakyti, kad nevytu dievo i medi :)))))
Stai kirpejas neseniai atsargiai pasake man,kad vienas jo kolega uzsiima plauku priauginimu :)))))))))) _________________ Miau :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2005.05.18 10:23 Tema: |
|
|
Mane tai kazkaip sugeba uzhipnotizuoti. Nuo pirmo prisilietimo prie plauku as pradedu tiketi viskuo ka jos sako... Vakar mane itikino, kad tureti tik puse plauku vietoj visu yra labai gerai ir grazu... Atseit as cia paploninsiu, cia paploninsiu, cia isretinsiu (!) ir tau taip tiks. Tai va... Taip ir nutiko... Paliko ziurkytes uodegele. Uztat madinga :/ |
|
Atgal į viršų |
|
|
Melka Gigakrutikas
|
2005.05.18 10:37 Tema: |
|
|
Idek fotke - labai idomu pazeti, ka ten pridirbo :) _________________ Miau :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2005.05.18 12:36 Tema: |
|
|
Melka rašo: | Idek fotke - labai idomu pazeti, ka ten pridirbo :) |
Na, jau ne :) Paliksiu vietos fantazijai- isivaizduok:
PRIES: galva su nemazai ilgu plauku, PO galva su mazai ivairaus neaiskaus ilgio plauku...
Skamba baisokai :) Bet gyventi dar galima. Si karta neverkiau. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 13:18 Tema: |
|
|
Paskutinį kartą kirpykloj buvau 9 klasėj... Ir nieko. :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2005.05.18 13:23 Tema: |
|
|
Baronas rašo: | Paskutinį kartą kirpykloj buvau 9 klasėj... Ir nieko. :) |
panašiai ir atrodai :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
2005.05.18 13:24 Tema: |
|
|
Baronas rašo: | Paskutinį kartą kirpykloj buvau 9 klasėj... Ir nieko. :) |
O tavo plaukai turi savaiminio apsikirpimo programa? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 13:26 Tema: |
|
|
o aš jau buvau pasiilgęs švelnių kirpėjų krūtų:) _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Bembis Megakrutikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 960
|
2005.05.18 13:30 Tema: |
|
|
Meškiukas rašo: | o aš jau buvau pasiilgęs švelnių kirpėjų krūtų:) |
Karta, kai mano kirpejas buvo ishvaziaves in stazuote reikejo bais apsikirpti ir paklauses draugelio pagyru vienai kirpejelei nuejau ...
Aina kaikur. Nukirpo taip lievai... Bet visa kirpimo laika trainiojosi krutimis i ranka nugara etc. Bet manau, kad krutis pajausti galima ir kitur o kirpykloje turi kirpti ir kalbinti. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 13:31 Tema: |
|
|
Baisonėlis rašo: | panašiai ir atrodai :) |
Nea, atrodau visai nepanašiai :)
naktinukė rašo: | O tavo plaukai turi savaiminio apsikirpimo programa? |
Jie turi mane, o aš - velnioniškai kytras... :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.05.18 13:33 Tema: |
|
|
bembis rašo: |
Karta, kai mano kirpejas buvo ishvaziaves in stazuote reikejo bais apsikirpti ir paklauses draugelio pagyru vienai kirpejelei nuejau ...
Aina kaikur. Nukirpo taip lievai... Bet visa kirpimo laika trainiojosi krutimis i ranka nugara etc. Bet manau, kad krutis pajausti galima ir kitur o kirpykloje turi kirpti ir kalbinti. |
tai reik eit pas tas, kur papai koordinacijai nemaišo - ir bus laiko sutaupyta:) _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 01 13 Pranešimai: 1500 Miestas: Pasvalys
|
2005.05.18 13:44 Tema: |
|
|
Ramus siuo klausimu, kad ir kiek kartu kirpciaus [tuo paciu budu] apkerpa kas kart skirtingai. :) _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Melka Gigakrutikas
|
2005.05.18 13:48 Tema: |
|
|
naktinuke rašo: | Melka rašo: | Idek fotke - labai idomu pazeti, ka ten pridirbo :) |
Na, jau ne :) Paliksiu vietos fantazijai- isivaizduok:
PRIES: galva su nemazai ilgu plauku, PO galva su mazai ivairaus neaiskaus ilgio plauku...
Skamba baisokai :) Bet gyventi dar galima. Si karta neverkiau. |
O tai buvo kartu kai verkei ? Beje as viena karta verkiau, kai mane visai jauna panele taip berniokiskai nukirpo :)))))))))))
Tai ko mes einam kirptis..nors as savo kirpeju patenkinta :) _________________ Miau :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|