:apie mus
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:folklioras
------------------
:senbernių kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senbernių muzika
:žmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniška ezoterika
:kelionės
------------------
:diskusijos



Pirtis Vilniaus centre
Design.Capital
Travels in Asia


:politika kas čia per rubrika?

Baisonėlis
Žmonės nusipelno tos valdžios, kurią patys išsirinko. Demokratija - blogiausia valstybės valdymo forma.




Muilo burbulai ir seni krienai

Sveiki gyvi, buenos dias, broliai ir seserys, pax vobiscum.

Su ta sąlyga, kad kartu su Kilimandžaru ruošiame sensaciją, didesnę nei faktas, kad Dž. Butkutė yra Mahatmos Gandžio reinkarnacija, turiu nukreipti visų Jūsų dėmesį savo straipsniu ex urbis et orbis.
Tie kurie mane pažįsta, žino mano didelę nemeilę tolerancijai, politiniui korektiškumui, pacifizmui ir panašiam chlamui. Liksiu ir toliau ištikimas savo įsitikinimams ir spardysiu gulintį batais auliniais kaip zebrą nelaukdamas kol pasibaigs visame „demokratiškame“ pasaulyje priimtos 100 dienų nekritikavimo taisyklės laikas.

Kam dar neatėjo į galvą/galvutę/kamienines ląsteles/bloknotus apie ką aš, aiškinu: kalbėsime apie naujai seną Lietuvos Respublikos valdančiąją koaliciją, jos atstovus, narstysime juos po kaulelį, kapstysimės jų nešvariuose baltiniuose, trauksime į dienos šviesą niekšingus darbelius ir nevengsime leistis į asmeniškumus.




Na ir ką matome iliustracijoje nr. vienintelė? Pradedame iš eilės, tsakant iš dešinės į kairę.

Eilė nr. ta kur arčiau manęs:

1. Gerb. Photoshopas. Cituoju pats save: „reikia pripažinti, kad iš šio keisto politinio darinio išėjo ir visai neblogų produktų, kuriuos aš norėčiau matyti bežarstant pažadus ir kitą kadenciją – Valionį Napoleoną, Blinkevičiūtę Photoshopą ir, savaime suprantama, Gintautą Šivicką, rezultatyviausią Seimo krepšininką.“ Tarkime šiandien nekalbėsiu apie tai, kad moterys mergautinėmis pavardėmis užimančios ministrų postus yra rugotinas faktas ant katalikiškos respublikos bo šita persona jau antrą kadenciją laiko savo rankose valstybės socialinę politiką ir turiu kukliai nudelbęs akis žemėn pripažinti, kad kol kas neturiu jai didelių priekaištų. Net mano močiutė iš miesto herojaus Kauno, arši konservatorė ir „raudonųjų blakių“ medžiotoja/mušėja/rovėja su šaknimis apie panelę Viliją atsiliepia gražiais žodžiais. Kiek tai gali sau leisti padori katalikiška konservatorė. Jei atvirai – turiu pripažinti, niekada nebuvau stiprus socialinėje politikoje, visada sakiau, kad kaimiečius reikia naikinti, o bomžų šeimoms rišti pinigus, keista, bet manęs kol kas niekas į socialinės veiklos viceministrus ar patarėjus nepriima. Turbūt todėl, kad nemoku dirbti kompiuteriu ir nemoku angliškai.

2. And now ladies and gentelmen, representing the Lithuania, homeland of Madona – Mr. Brazauskas. A jomajo. Ką norite, tą sakykite, bet šiuo personažu reikia žavėtis. Pasakykite nors vieną garsų skandalą, kuriame AMB būtų įtartas pasisavinęs babienę, pramušęs sau reikalingą projektą, stogavęs kokį nors marginalinį asmenį ar kitokį skandalą. Man ateina vienintelis – kai jis su panele Kristina vartėsi ant smėlio Egipte, o „Lietuvos ryto“ žurnalistai, užsikabinę mesianizmo kaukę, pavadino tą straipsnį žurnalistiniu tyrimu. Per vasarą Palangoje ar Šventojoje tokių tyrimų aš surengčiau kokius 20 vežimų ir dar estetinis pasitenkinimas akims geresnis būtų. Bet ne tai esmė. Ir net ne tai, kad Žalgiris vėl taps Lietuvos čempionu. Esmė net ne musyse. Esmė tame, kad kol kas nesimato kito realaus ir bent jau panašaus svorio politiko, kuris galėtų perimti estafetinę ugnį iš AMB. Kol kas matau vieną tokį ateityje potencialų – Zuoką – ale po paskutinių visokių skandaliukų tiek savivaldybėje, tiek liberalcentristų partijoje man kyla tam tikros abejonės ar nenusodins jo ant dugno. Tačiau kol kas kalbėkite kasdieninę mantrą „duok Dieve alaus ir sveikatos AMB“.

3. Jo Ekscelencija Tsakant. „Jūsų Ekscelencija, kaip oras Meksikoje? Ačiū, tsakant visai geras, Almai labai patiko, tsakant, esmi patenkintas. Jūsų Ekscelencija, ką manote apie paskutinius skandalus Lietuvoje, susijusius su KGB rezervo byla, p. Uspaskicho veiksmais administruojant ES struktūrinių fondų lėšas bei kitus? Ačiū, tsakant visai geras, Almai labai patiko, tsakant, esmi patenkintas.“

4. My favorite, Amber lady VS Amberlife in da picture by Baisonelis „Robocop VS Terminator“. Negaliu susilaikyti nepacitavęs pats savęs:

„Antra mano ironišką ir aplinką linkusią niekinti personą privertusi isteriškai kvatoti naujos vyriausybės sudarymo aplinkybė – DANUTĖ KAZIMIERA VAMPIRE SMILE – ŽEMĖS ŪKIO MINISTRĖ. A jomajo, dar iki šiol nevalingai išsišiepiu apie tai pagalvojęs. Žinote kas mane džiugina? Ogi tai, kad Prunskienės politinei karjerai šakės, jei ji pradės eiti šias pareigas. Aišku, ji gal spės pasidaryti babienės prieš išlėkdama iš šio posto, bet į kitus rinkimus ji su savo pseudo lyderiais gali net neiti. Man įdomiausia bus, kai kokį pavasarį rednekai vėl išeis ant kelių, reikalaudami babienės, o Kazimieros podchalymas Ramonas eis jų priekyje, taip vėl „solidarizuodamasis“ su liaudimi. O prieš ką jie eis? Ogi prieš tą pačią Gintarinę ledi. Ką ji tada sakys? Variantas A (nerealus) „chebra, supraskite, pinigų juk nėra, iš kur mes juos išknisime?“; variantas B (realus) „aš nekalta, vyriausybė manęs neklauso, babienės neduoda, skersą ant manęs deda ir man ant nugaros per posėdžius dartais žaidžia“. Tik va pažiūrėjus į bendrai susiformavusią tradiciją galima pastebėti, kad rednekų tokie žemės ūkio ministrų graudenimaisi jau neveikia, jie dažiausiai reikalauja ministro skalpo, bo, pasirodo, žemės ūkio ministrai Lietuvoje spausdina babkes ir kitaip pildo Lietuvos biudžetą. Pažiūrėsim ką pseudo ekonomistė paporins tokioje situacijoje.“

Na ir ką mes kol kas girdime apie ŽŪM? Visų pirma buvo išmesta kongeniali idėja apie tai, kad ant Marijos žemės reikia keisti Žemės ūkio ministerijos pavadinimą lyg nuo to priklausytų prikuliamų iš hektaro javų kiekis statistiniais metais. Ką dar? Ale pademonstravo savo visuomenės lyderių visišką nekompetenciją ir bukumą istorijose su jau lyg ir buvusiu (ačiū Dievui) Seimo Europos reikalų komiteto vadovu Pekeliūnu ir įstatymų ignorantu sukčiaus šypsenėle Ramonu. Pirmam tą kelionę Italijon galima atleisti, ne taip ir jau baisu, bet jo išsilavinimo spragos tikrai neleidžia jam būti svarbaus Seimo komiteto vadovu, antras demonstruodamas savo profaniškumą teisės srityje laikosi įsikibęs šiltos vietelės Žemės ūkio rūmuose. Ką daro Kazimiera? Tūpčioja ant vienos kojos ir pamažu leidžia į sijoną. Iš karto matosi, kad savo partijūkštėje ji visai nelaiko valdžios, neturi įtakos svertų ir ant jos visi dedą skersą (kas šiaip grynai iš vyriškų pozicijų yra labai nemandagu, bet ko norėti iš kaimiečių ir perekūpų).

5. Paulauskas. Pridurti neturiu ko. Vienas brandžiausių ir savo vietą žinančių politikų. Paskutiniu metu pradėjo rodyti balsą be komandos. O tai jau sveikintinas dalykas, ne armijoje esame. Tik abejoju ar jam pasiseks tapti AMB įpėdiniu, ne ta partija, ne tie papročiai.

6. Antra eilė, pirmas dėdė iš dešinės. Nežinau kas toks, kokia pavardė, koks išsilavinimas, su kuo miega ir ką valgo. Vobše, iš kur Lietuvos Vyriausybės nuotraukoje žmonės iš gatvės, juos čia ką, apsauga už 5 Lt įleido?

7. Gerb. susisiekimo ministras Balčytis. Jis man panašus į kažkokį tais gyvūną, galva galiu dėti, kad žinduolį, bet kokį – tikrai neidentifikuosiu. Sėdi ramiai, anot „Meistro ir Margaritos“ Begemoto „sėdžiu ramiai, niekam nekliudau, primusą taisau“. Žmogus jau ramiai antrą kadenciją iš eilės prižiūri diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiideles ISPA, o po to struktūrinių fondų lėšas, skirtas keliams ir nieko, nei kas korupcija apkaltina, nei kas straipsnį (a la Lietuvos ryto žurnalistinio tyrimo) parašo. Užtat kai kurios kelių tiesimo įmonės apsirūpinusios užsakymais porai metų į priekį. Bet iš kitos pusės pažiūrėjus, tai bent jau keliai gerėja, vadinasi ne viską nurašo į sąnaudas.

8. Kas mėgsta operą? Turiu omenyje ne glorious kavinę-restoraną priešais Operos ir baleto teatrą, kalbu apie tokią spygaujančią meno rūšį. Aš, turiu atvirai prisipažinti, nesu operos gerbėjas. O kai kurie operos atlikėjai ministrais tampa. Visa laimė kad kultūros, o ne pvz. žemės ūkio. Kas man gali papasakoti, ką veikia Lietuvos kultūros ministerija? Kokias jie babkes dalina? Kaip kelia kultūros lygį? Galų gale kokio žmogaus ten reikia? Ar reikia ryškiai audringai gyventi mėgstančio a la bohemščiko (žr. Klausk Burzumo skyrelyje prie klausimo apie Bohemą), neturinčio pakankamos administracinio darbo praktikos? Puiki karjera žmogui, kurio aukščiausias pasiekimas gyvenime – Operos meno vadovas. Kur tie dvidešimčiai ministrų kabinetų užteksiančių kandidatų į ministrus nuo Darbo partijos sąrašai? Netgi kultūros ministro nesugeba surasti.

9. Valionis. Nu blyn, geras kandidatas, geras ministras, dirbo adekvačiai, gal kartais per minkštai, bet galiu teigti, kad vienas geriausių Antrosios Lietuvos Respublikos (čia mano sugalvotas pompastiškas pavadinimas) užsienio reikalų ministras. Et ale vis tik KGB šmėkla mus persekioja. Na velniai griebtų, būtų pasekę pvz. Čekijos pavyzdžiu, kur visi, kurie dirbo sovietų saugumui pagal statymą negali užimti postų. Įstatymą priėmė ankstyvais 90-aisiais, nuo to laiko jie jau atsikratę visų tų mūsų šalį kartas nuo karto sukrečiančių KGB skandalų. Nu koks skirtumas, buvo jis tame rezerve ar nebuvo. Juk reikia pripažinti kad KGB geriausius medžiojo, tad buvimas KGB rezervo sąraše bylotų apie žmogaus kokybę. Juokauju. Bet skandalas man irgi juokingas. Įdomu, o mane kada nors įtars kad aš dirbau KGB?

10. Naujasis Vidaus reikalų ministras Gintaras Furmanavičius. Pase įrašyta tautybė – lietuvis. Iš Kauno. Nusimano apie vidaus reikalų sistemą kaip kiaulė apie debesis. Bet vis tiek geresnis kandidatas nei buvęs Kėdainių meras. Pas šį matosi bent jau proto kibirkštėlės pro akinius, ko nepasakysi apie Muntianą. Beje, nenoriu kartotis, bet iškyla tas pats klausimas: Kur tie dvidešimčiai ministrų kabinetų užteksiančių kandidatų į ministrus nuo Darbo partijos sąrašai? Ir iš karto turiu pripažinti, vidaus reikalų ministrą yra sunkiau rasti nei kultūros.

11. Viktoras. Šiuo žodžiu viskas pasakyta. Yra durni politikai, yra protingi ir yra Viktoras. Žmogus ryškiai dar nelabai suprato, kas tai yra ministerija, kas tai yra ministras, jo įgaliojimai bei administravimo priemonės. Visų pirma ramiu veidu nulekia į Izraelį pas Yukos atstovus, iš kur grįžęs post factum informuoja Brazauską apie derybas dėl MN akcijų įsigijimo. Po to stabdo paraiškų teikimą pagal kai kurias priemones. Žingsnis gal ir logiškas, tačiau tai, kaip jis įvykdė šį žygį rodo, kad toliau konservų fabriko vado ir dujų perekūpo jis netemps. O jau tas susitikimas su verslininkais Forum palace, vajėzau, cirkas išvažiavo, prasčiausias klounas liko.

12. Butkevičius. Čiort poberi, socdemai ką, negali jam nusamdyti stilisto? Pakeiskite tuos jo nelemtus akinius, kiekvieną kartą kai jį pamatau man kyla atsiminimai apie filme Karštos galvos dalyvavusį tokį personažą, už kurio akinių stiklų, identiškų ministro, plaukiodavo akvariuminės žuvelės. Kitkas kol kas normaliai. Jei normaliu dalyku galima pavadinti nenorą mažinti fizinių asmenų pajamų mokesčio, vietoj to didinti neapmokestinamą vidurkį bei vėl atsiradusias kalbas apie progresinius mokesčius. „Kažkas ne taip Danijos karalystėje“ (Hamletas, princas toksai).

13. Gediminas Kirkilas išsivalė pypkę, išsitiesino dalgį ir pakeitė poste nepakeičiamą Lietuvos krašto apsaugos ministrą Linkevičių. Mano galva tai visai logiškas žingsnis, kiek Linkevičius gali laužyti savo svoriu iš Lietuvos gynybos biudžeto perkamas kėdes ir kiek Kirkilas gali trintis Seime. Laikas darbus dirbti.

14. Aplinkos ministras Kundrotas. Praeitą kadenciją pakankamai tyliai ir efektyviai vadovavo šiai ministerijai, kiek tam bardakui galima tyliai ir efektyviai vadovauti. Paliktas sėdėti antrą kadenciją. Tai daug ką pasako. Vadinasi AMB jis įtiko, o žiū gal net ir dirbti moka.

15. Who is this guy? Kartojuos - Kur tie dvidešimčiai ministrų kabinetų užteksiančių kandidatų į ministrus nuo Darbo partijos sąrašai?

16. Sveikatos ministras Padaiga. O kodėl ne Pagaida? Namą nugriauti jau suspėjo, dabar lauksime kitų darbų. Matosi kad jaunuolis mėgsta greitus automobilius. Ką čia dar papasakoti? A va, iš asmeninių ryšių žinau, kad itin didelis karjeristas ir garbėtroška. Na gal ir gerai. Beje, iš Darbo partijos ministrų gal vienintelis daugmaž pakaltinamas. Ir net medicinoje gaudosi. Ir administracinio darbo patirties turi. Tarkim, kad šį galime užskaityti, bet jei nepateisins jis mano pasitikėjimo – pragaro ugnis, adatos po nagais ir kiti mylėjimo artimo savo būdai jam atvers nuostabią aromatų puokštę.

Šiam kartui tiek, sektantai, pacifistai ir kitokie nevalos, to be continued, Batman VS Spiderman.

2005 m. vasario m?n. 08 d.



Komentarai 




samokslo teorija 2006-03-02 16:22:56
Ne Kristina Mykola suviliojo, o Mykolas Butrima nustume tam, kad butu kaip ta viesbuti sau prasukt, nes kaip ta bufetava tokia buka galejo su Paleiciku reikala prasukt tai as neisivaizduoju.



Burza 2006-02-27 19:46:51
Tu tiki kad katai pakeisi?



Barbė 2006-01-11 12:37:22
Nu ką Jūs čia pezat ir klaidų ieškot... Baisūne, esi 100% užskaitytas. Ne už plebėjišką politikavimą (ko aš nesuprantu), o už humorą (ką mano sensoriai visada pagauna).

Sėdim su kolege ir lūžtam...



Baisonėlis 2005-11-02 10:50:55
net nepastebėjau kad straipsnis anglų kalba parašytas.



R-One 2005-10-08 11:21:58
visų pirma, čia žiauriai daug elementarių anglų kalbos klaidų. mažas dalykiukas- kam ta pompastika, jei klaidos daromos?! o šiaip- skaityt gal ir visai smagu;]



Baisonėlis 2005-07-12 12:33:09
skirkite politologus nuo ekonomistų, o tada ir padiskutuosime



2005-06-07 17:11:37
"iki šiol ekonomistai jo vykdytą ekonominę politiką vadina "kai ligonis ir taip serga, nėra nieko geriau kaip dar jam ant veido pagalvę uždėti, sako kad padeda"

tai pasidomėk, kaip politologai vadina dabartinį vyriausybės darbą.



Baisonėlis 2005-05-02 10:52:54
Kubilius sutvertas būti opozicijoje, o kaip premjeras jis jau vieną kartą pasireiškė, iki šiol ekonomistai jo vykdytą ekonominę politiką vadina "kai ligonis ir taip serga, nėra nieko geriau kaip dar jam ant veido pagalvę uždėti, sako kad padeda" :)



Shankeris 2005-04-19 20:55:16
Del AMB tai nesutinku. Arogantiskas komunistas, kuriam toks postas butu tikes pries maziausiai penkiolika metu. Nematai ne vieno, galincio jo vieta uzimt? Mano galva, toks veikejas, kaip Kubilius premjero pareigas zymiai geriau eitu. Arba, kaip jau minejai, kad ir Zuokas - aiskiai Europietiskesnis, siuolaikiskesnis ir kompetingesnis politikas. Nors Kubilius - geriau.



miau 2005-04-15 12:14:50
Manu ministrus žmonės turėtų pažinoti pagal nuveiktus darbus, o ne pagal vardus;)))



Svetė 2005-04-14 23:53:55
#15 - Gintautas Bužinskas, teisingumo ministras.
Manau, del bendro išsilavinimo reikia žinoti savo vyriausybe. Daugiau info rasite www.lrv.lt



ZeaLot 2005-04-10 22:46:14
Nr.3. Jo Ekscelencija Tsakant :)) ką bepridurti ..



Baisonėlis 2005-03-27 19:22:09
cha cha cha, nauji komentarai negali nekelti nuostabos, kaip aš galėčiau tik liežuviu gyvenime plakti jei turiu dar laiko ir svarbiausiai noro savo šviečiamąjai misijai jūsų visų tarpe? o negaištant laiko niekams turbūt būtų galima kokią tais virtuvę susiremontuoti arba nuvažiuoti bulves paravėti? kiekvienas turi savo pomėgius, gerbiamieji/osios ir šiuo atveju kas įdomiau - ar skaityti mano kūrybą ar reportažą apie bulviakasį Lietuvos regionuose?



lialia 2005-03-27 00:42:55
baisonėli, užsiimk kuo nors naudingu, negaišk laiko niekams. Na nebent taqu už tai moka. Galvą lyg ir turi, o tai jau šis tas.



lialia 2005-03-27 00:40:14
o ką pats autorius gyvenime nuveikė be liežuvėlio plakimo, pletkavojimo ir nieko nekeičiančio pasiburnojimo?



aAa 2005-03-25 07:11:42
"Vyrai, kada suaugsite???"

ar suaugti turėtume poromis (kaip Siamo dvyniai) ar visi į vieną gumulą?



Kilimandžaras 2005-03-24 17:09:00
Bukvaliai nuo dabar galima laikyti Simoną nubraukta ir užtušuota, kam čia dar eikvoti brangų Baisonėlio laiką:)

Simona, o kada jūs numirsite?



Baisonėlis 2005-03-24 13:19:48
į amžiaus grupių ir asmeninio požiūrio į gyvenimą marmalyną nesiveliu - neįdomu, nebent apie visuomenės susvetimėjimą ir gyvenimo džiaugsmo praradimą ....



vaikeliux 2005-03-24 10:40:33
Seknaciame gyvenimo aktualiju apibrezime arba apybraizoje siulyciau Biasoneliui aptibrezti, uzbrezti, nubraukti ir uztusuoti soc grupe kuriai atstovauja Simona ir kuria atspindi jos komentaras



Simona 2005-03-23 22:01:26
Atleiskite, perskaiciau visus jusu "folkliorus", marazmus ir pan. ir man kilo vienas vienintelis klausimas: "Vyrai, kada suaugsite???"



Baisonėlis 2005-03-21 12:39:22
taigi taigi, gerbiamieji, o koks įvykis, Jūsų manymu, vertas mano aštrios plunksnos kitame straipsnyje, einu į liaudį tsakant reiškias :)



blueskid 2005-03-20 14:16:11
man tai Kazimiera patinka....... zydes ne tik bulves, kukuruzai, o taipogi ir jos artimuju ir giminiu veidai... nuo sypsenu ir laimes :)



blueskid 2005-03-20 14:03:11
man tai Kazimiera patinka....... zydes ne tik bulves, kukuruzai, o taipogi ir jos artimuju ir giminiu veidai... nuo sypsenu ir laimes :)



vaikeliux 2005-03-17 12:11:16
Baisonelis valdo- tai vienintele teisinga sio straipsnio isvada.
ypac valdo savo artimo mylejimo budai...



Baisonėlis 2005-02-28 11:38:46
savaitgalį mačiau Blinkevičiūtę su maudymke baseine besiturškiančią...... gerai kad bent jau ji administratorė gera....



Rapalas 2005-02-17 13:40:09
Norisi imti pulemiota ir tratinti. Bet ne moteris.



Jurga 2005-02-11 10:33:15
Tas numeris 6, kaip turejau progos vakar atpazinti yra svietimo ministras. motuza, atrodo jo pavarde. girdejau vakar live litexpo rumuose. sake zmogus atidarymo kalba parodai "studijos ir karjera", is ko supratau kad kalbas pats sau raso. gerai buvo bent tiek kad verteja nusimane apei svietima daugiau ir pasake angliskai taip kaip reikejo.
sis pilietis dirbo sekretoriumi paskutiniu metu. socdemas.
nieko daugiau negaliu apsakyt, tik manau, kad turejo sumoketi daugiau nei 5 lt, kad i nuotrauka priimtu.



Meškiukas 2005-02-10 12:57:05
:))pamiršote Furmanavičiaus tūsus su "brigada" ir Brazausko medžiokles, kuriose interesantai samdo dubliuojančius šaulius, idant nesugadinti nuotaikos girtam dosniam Premjerui...



2005-02-10 09:59:53
Jooo. Baisonėlių vien už tai galima mylėti ;)



Baronas 2005-02-09 22:24:20
Nu, kai sakoma, tu čia dėjai.... :)



2005-02-08 20:54:29
Jergutėliau, koks ištvirkimas - šitaip nusinuodėmiauti: skaičiau, skaičiau ir nepalioviau Tavimi žavėtis, Baisonėliau :))



2005-02-08 17:17:40
Man labai patiko numeris 6, kurį už pitaką įleido nusifotkinti :))



Razinova 2005-02-08 17:06:27
Žaviuosi kolegos gebėjimu taip aiškiai reikšti mintis, kad net man akyse nušvito:)


--- --- ---
naujausi komentarai
--- --- ---



Euro (melo)drama – mitai ir faktai (11)

--- --- ---

KĄ DARYTI? (12)

--- --- ---

Muilo burbulai ir seni krienai (33)

--- --- ---

Mėsos turgūs Europoje – Briuselis ir Londonas (17)

--- --- ---

Iššūkiai senbernių gyvenime. II dalis. (57)

--- --- ---

Patarimai dėl elgesio su gerule (44)

--- --- ---

Back on line– BLOC PARTY / TOM WAITS / ARCADE FIRE / ANDREW BIRD (10)

--- --- ---

KILLERS/ DECEMBERISTS/ ELECTRIC SIX/ BECK/ BADLY DRAWN BOY/ TV ON THE RADIO (16)

--- --- ---

SONIC YOUTH/RED HOT CHILLI PEPPERS/WOLFMOTHER ir kiti herojai. (5)

--- --- ---

Judėjimas, žmogiškoji prigimtis ir lašiniai (32)

--- --- ---

Karas prieš narkotikus (191)

--- --- ---

Maistas ir virškinimo problemos (14)

--- --- ---

"Oskarai" 2006 (16)

--- --- ---

Kung Fu klasika (2) (16)

--- --- ---

Praleistieji (Vol.5): Babusia (Lidia Bobrova, 2003) (15)

--- --- ---

Ar Mėnulis jau gyvenamas? (41)

--- --- ---

Už sovietinę penkiakampę - milijonas litų (38)

--- --- ---

Jie bijo… (13)

--- --- ---