:apie mus
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:folklioras
------------------
:senbernių kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senbernių muzika
:žmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniška ezoterika
:kelionės
------------------
:diskusijos



Pirtis Vilniaus centre
Design.Capital
Travels in Asia


:marazmai kas čia per rubrika?

Saulelis
Reikia pasakyti tiesiai – indėliai išvogti. Todėl juos grąžinti bus problematiška. Esu sumanęs, kaip juos grąžinti nedelsiant, kompensuojant nemokėdami už šildymą, elektrą bei komunalines paslaugas atitikus indėlio sumai. Nes valdžia delsia ir laukia, kad Jūs numirtumėte ir nereikėtų gražinti.




Lazinka!

1. Pensininkai, darbo žmonės! Jūsų darbščiomis rankomis buvo pastatyti fabrikai, elektrinės, mokyklos, nutiesti keliai ir ištisi miestai dygo kaip grybai po lietaus. Deja, pažadų ir melo pagalba, manipuliuojant jausmais įsibrovę į valdžios struktūras verteivos, pasivadinę politikais, parbloškė mus ir mūsų vaikus ant kelių. Parbloškė apiplėšimui.

2. Prisivogę veikėjai, kurie savo rinkiminę kompaniją pavertė muge, dalina jums saldumynus ir alų, trąšas, rengia pompastiškus renginius ir pramogas. Pasinaudokite tuo! Nes tai dalelė to kas iš jūsų pavogta. Pasinaudokite, bet balsuokite taip, kaip sako protas ir išmintis. Nebalsuokite jausmais. Atsiminkite – už dyką būna tik lašiniai spąstuose.

3. Būkite budrūs pirkdami maisto prekes parduotuvėse ir turgavietėse. Dauguma prekeivių nepraleidžia progos apgauti pirkėjus, todėl dažnai “patobulina” savo svarstykles. Niekas jų nekontroliuoja. Pirkėjas, namuose pasvėręs turguje pirktus vaisius ar daržoves, nustemba, pamatęs, kad trūksta kelių šimtų gramų. Po rinkimų sutvarkysiu šią netvarką ir Šeškinės turgelyje ir Viršuliškėse.

4. Pats asmeniškai užsiimsiu ”benzino kolonėlių karaliais”, kurie mulkina žmones nedapildami degalų ir praskiesdami benziną dyzeliniu kuru. Žinau, kas už jų stovi.

5. Reikia pasakyti tiesiai – indėliai išvogti. Todėl juos grąžinti bus problematiška. Esu sumanęs, kaip juos grąžinti nedelsiant, kompensuojant nemokėdami už šildymą, elektrą bei komunalines paslaugas atitikus indėlio sumai. Nes valdžia delsia ir laukia, kad Jūs numirtumėte ir nereikėtų gražinti.

6. Seimas turi atspindėti pačios visuomenės sudėtį. Pvz., jei valstiečių Lietuvoje 30 procentų, tiek turi būti ir Seime. Darbininkų 40 procentų – reiškia ir jų atstovų tiek pat. Mokytojų 10 procentų – tiek jų ir Seime. Todėl ir kuriami įstatymai bus naudingi daugumai, bet ne saujelei lobstančių advokatų, teisėjų ar valdininkų ir jų “švogeriams”.

7. “Geri darbai daromi tyliai. Atleiskite už nekuklumą, tačiau ar kada nors aš esu pasigyręs apie taip, kaip atremontavau Šeškinės biblioteką?”

8. “Taip, yra dorų ir drąsių žurnalistų, tačiau yra ir tokių, kurie spaudos laisvę supranta kaip laisvę pasirenkant sau šeimininką. Kuomet honoraras brangesnis už sąžinę. O visokie “Dviračio šou”, tai juokdariai, kurių karaliai – valdžioje. Jie reikalingi tam, kad vagystės, korupcija paversti juokais. Paversti juokais ir “nuleisti garą” iš apgautų žmonių.”

9. Paulauskas – tai jaunas Brazauskas, o Auštrevičius – tai jaunas Landsbergis.

10. Širdingai dėkoju Šeškinės gyventojams, rašytojui Vytautui Petkevičiui, Seimo nariui Juliui Veselkai už gerus linkėjimus man ir mano šeimai. Ačiū Jums. Nubraukiau ašarą radęs telefono autoatsakove nepažįstamos moksleivės žinutę: “Dėdė Vytautai, jeigu jūs tapsite deputatu, aš prašysiu mamos, kad mes nevažiuotume į užsienį. Mano tėvelis – bedarbis, praradęs viltį išėjo iš gyvenimo savo noru. Mamytė taip pat bedarbė. Pasakykite kaip mums gyventi?”


Vytautas Aleksas Lazinka, Rolando Pakso Koalicijos "Už teisingą Lietuvą" narys.

"Tiesos kurjeris", 2004.

2004 m. lapkriļæ½io m?n. 04 d.



Komentarai 




Rinkejas 2007-01-16 05:33:21
Jau jo morda iskart sako: tu dar nebalsavai o as jau noriu zinot kiek turi babkiu man duot ir kiek gali pasiskolint, kad dadetum, nes kad ir kiek turi- neuztenka.
Karoce- iki dugno alaus buteli, su tara per kausha, shukes i kishenes, kad kaskart lisdamas litus traukt- tautai kraujo priduotum, pydare



Buves taksistas 2006-12-18 18:24:48
Sitas Lazinka, buves aktyvus komsomolcas, pardave taksi parka ir kartu su Vilniaus zydais pinigus pasidalino. Keli tukstanciai zmoniu buvo ismesti i gatve.Dar i deputatus lenda gaydis.



Jurijus Subotinas 2006-07-07 09:23:00
Lazinka, esi apsishaukelis ir vagys. Ko cia zmonems piisi prota? Juk visos mintis yra mano. Ir laikrashti visa ash padariau. O tu svetima darba PATEIKI KAIP SAVO.

BUVAI GANDONAS, gandonu ir liksi.



Saulelis 2005-05-19 11:46:41
> eikit jūs visi šikt!

Hehe, čia gal pats Lazinka susinervino? :))



asi6ikit! 2005-05-18 18:10:02
eikit jūs visi šikt!



Legionas 2004-11-09 19:01:33
va kur demesio vertas paradoksas:

“Geri darbai daromi tyliai. Atleiskite už nekuklumą, tačiau ar kada nors aš esu pasigyręs apie taip, kaip atremontavau Šeškinės biblioteką?”



Burzumas 2004-11-05 15:58:20
Na aš tai siūlau porą mėnesių nemokėti pensijos ir kaip mat 50% sumažės buvusių indeėininkų, o dalį sutaupytų lėšų padalinti dirbantiesiam. Vat taip.



Meškiukas 2004-11-05 10:53:59
Jis čia krūtai pavarė - tiesiog fekalogą išspaudė:)



valstietis Miunhauzenas 2004-11-04 23:14:15
Nugi jopšikmatj, kodėl neišrinkot tokio zaduševno pravadyriaus, biezdariai neimovierni,- anu greit pasiaiškinat!



marmaliadas 2004-11-04 21:01:32
nu blia kaip abydna! :'(



AL 2004-11-04 14:34:21
Pensininkų nelaimei seiman Lazinka nepateko... :)



Baisonėlis 2004-11-04 13:05:44
o tai bet tačiau šis fekalofagas nepateko į tautos atstovų rūmus?



Don Chaberitto 2004-11-04 12:35:21
Oho koks nuostabus deputatas :)))) Gaila, kad gyvenu Žirmūnuose, kitaip tiktai bučiau savo balsą atidavęs šitai razinkai :)))


--- --- ---
naujausi komentarai
--- --- ---



Euro (melo)drama – mitai ir faktai (11)

--- --- ---

KĄ DARYTI? (12)

--- --- ---

Muilo burbulai ir seni krienai (33)

--- --- ---

Mėsos turgūs Europoje – Briuselis ir Londonas (17)

--- --- ---

Iššūkiai senbernių gyvenime. II dalis. (57)

--- --- ---

Patarimai dėl elgesio su gerule (44)

--- --- ---

Back on line– BLOC PARTY / TOM WAITS / ARCADE FIRE / ANDREW BIRD (10)

--- --- ---

KILLERS/ DECEMBERISTS/ ELECTRIC SIX/ BECK/ BADLY DRAWN BOY/ TV ON THE RADIO (16)

--- --- ---

SONIC YOUTH/RED HOT CHILLI PEPPERS/WOLFMOTHER ir kiti herojai. (5)

--- --- ---

Judėjimas, žmogiškoji prigimtis ir lašiniai (32)

--- --- ---

Karas prieš narkotikus (191)

--- --- ---

Maistas ir virškinimo problemos (14)

--- --- ---

"Oskarai" 2006 (16)

--- --- ---

Kung Fu klasika (2) (16)

--- --- ---

Praleistieji (Vol.5): Babusia (Lidia Bobrova, 2003) (15)

--- --- ---

Ar Mėnulis jau gyvenamas? (41)

--- --- ---

Už sovietinę penkiakampę - milijonas litų (38)

--- --- ---

Jie bijo… (13)

--- --- ---